Ha a Jobbik került volna kormányra, akkor betiltatta volna a Barátok közt című sorozatot homoszexualitás népszerűsítése miatt?
A betiltás manapság nem divatos.
Inkább felvásárolnak, átformálnak, ideológiához szabás a szokás.
Miért gondolod kérdező, hogy a homoszexualitás népszerűsítése történik azzal, hogy megjelenik egy ilyen karakter????
Az, hogy valamiről beszélsz, vagy tudsz nem azt jelenti hogy népszerűsítik.
Innentől az egész kérdésed egy katyvasz, de az az érzésem a gondolataid azok alapvetően. Ott kellene kezdeni a rendrakást.
Hogy lehet ilyen szennyet nézni.
Spartacusban, Trónok harcában bírtam a b..zikat, szóval nem attól lesz a BK rossz sorozat, hanem azért mert már eleve az.
Betiltatni meg csak úgy mert nem tudná senki, max ellehetetlenítik az RTL-t.
Tudom szemétség, de én örülnék neki ha megszűnne.
Nevetnék a sok gyökér felháborodásán.
Egészen biztos, sőt: gázkamrába küldik az összes színészt, stábtagot, és minden deviancia-népszerűsítőt. Vona Gábor megkoronáztatja magát a Duna jegén, trónt emel a Parlamentben, persze miután a Hortobágyi gettóba telepíti az összes ellenzéki politikust (a zsidókkal, bevándórlókkal és cigányokkal együtt). Kinevezi magát I. Gábor királynak, bevezeti az árpádsávos-nyilaskeresztes zászlót, majd visszafoglalja az elcsatolt területeket és atombombát dob Izraelre.
Legalábbis, a liberálisok így látják, de az ő szájukból valószínűleg hihetőbbnek hangzik :)
Jesszus isten, hogy miféle felszólalók vannak :O Miről beszéltek gyerekek??? Ti hol éltek amugy?? Nemtudom, hogy a Magyar Alkotmány az egyenlőséget és "Testvériséget" hírdeti. Kérdem én, miről beszélünk itt?? Olyan hü**ék vagytok amugy, beszéltek itt minden mar**ságról. Betiltani meg egyebek...minek? aki szereti a sorozatot az hagy nézze! Amugymeg nem mind1 nektek hogy a melegek mit csinálnak?? Igen, van felvonulás, legyen is! Miért? Mert így a vakoknak is feltűnik, hogy itt vannak. Mit kell titkolni?? Ti titkoljátok hogy heterok vagytok??? Ti titkoljátok az utcán, mikor egymás torkába nyomjátok a nyelveteket??? Meg este az utcán bas*tok?? Ez miben jobb??? Ti lőnétek le minden meleget a Jobbikkal eggyütt? Hát szépek vagytok. Mintha nem a 21. században élnék, hanme a középkorban. Képzeld, az ókori rómában, görögországban elfogadták. Akkor ti miről beszéltök? Levagytok maradva. Aztán hogy a film miatt lesz valaki meleg?? hát nevet a májam :D ha valaki meleg akkor az filmtől függetlenül is az!! Na mind1, majd felnőttök! Ja és ha valakinek nem tűnt volna fel, vagy nem esett volna le, akkor meleg vagyok.
Én direkten is szeretem idegelni a magatok fajta intorelánssokat :D iszonyatosan élvezem :D én még a tv-ben még reklámba is betenném, hogy szembesüljetek a hü**e felfogásotokkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!