Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik került volna...

Ha a Jobbik került volna kormányra, akkor betiltatta volna a Barátok közt című sorozatot homoszexualitás népszerűsítése miatt?

Figyelt kérdés
A hetekben egy új meleg karakter jelent meg a sorozatban, amely a szélsőjobb ideológiájával nem egyeztethető össze.

2014. jún. 18. 23:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A betiltás manapság nem divatos.

Inkább felvásárolnak, átformálnak, ideológiához szabás a szokás.

2014. jún. 19. 09:15
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Miért gondolod kérdező, hogy a homoszexualitás népszerűsítése történik azzal, hogy megjelenik egy ilyen karakter????

Az, hogy valamiről beszélsz, vagy tudsz nem azt jelenti hogy népszerűsítik.

Innentől az egész kérdésed egy katyvasz, de az az érzésem a gondolataid azok alapvetően. Ott kellene kezdeni a rendrakást.

2014. jún. 19. 09:51
 13/21 anonim ***** válasza:
5%

Hogy lehet ilyen szennyet nézni.

Spartacusban, Trónok harcában bírtam a b..zikat, szóval nem attól lesz a BK rossz sorozat, hanem azért mert már eleve az.

Betiltatni meg csak úgy mert nem tudná senki, max ellehetetlenítik az RTL-t.

Tudom szemétség, de én örülnék neki ha megszűnne.

Nevetnék a sok gyökér felháborodásán.

2014. jún. 19. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Én a Hoffer Misi óta vagyok homi, nekem már késő, de ha gyorsan betiltjuk most a sorozatot, talán megakadályozhatjuk, hogy ez az új alak áttérítse a tisztességes magyar embereket!
2014. jún. 19. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Egészen biztos, sőt: gázkamrába küldik az összes színészt, stábtagot, és minden deviancia-népszerűsítőt. Vona Gábor megkoronáztatja magát a Duna jegén, trónt emel a Parlamentben, persze miután a Hortobágyi gettóba telepíti az összes ellenzéki politikust (a zsidókkal, bevándórlókkal és cigányokkal együtt). Kinevezi magát I. Gábor királynak, bevezeti az árpádsávos-nyilaskeresztes zászlót, majd visszafoglalja az elcsatolt területeket és atombombát dob Izraelre.

Legalábbis, a liberálisok így látják, de az ő szájukból valószínűleg hihetőbbnek hangzik :)

2014. jún. 19. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Jesszus isten, hogy miféle felszólalók vannak :O Miről beszéltek gyerekek??? Ti hol éltek amugy?? Nemtudom, hogy a Magyar Alkotmány az egyenlőséget és "Testvériséget" hírdeti. Kérdem én, miről beszélünk itt?? Olyan hü**ék vagytok amugy, beszéltek itt minden mar**ságról. Betiltani meg egyebek...minek? aki szereti a sorozatot az hagy nézze! Amugymeg nem mind1 nektek hogy a melegek mit csinálnak?? Igen, van felvonulás, legyen is! Miért? Mert így a vakoknak is feltűnik, hogy itt vannak. Mit kell titkolni?? Ti titkoljátok hogy heterok vagytok??? Ti titkoljátok az utcán, mikor egymás torkába nyomjátok a nyelveteket??? Meg este az utcán bas*tok?? Ez miben jobb??? Ti lőnétek le minden meleget a Jobbikkal eggyütt? Hát szépek vagytok. Mintha nem a 21. században élnék, hanme a középkorban. Képzeld, az ókori rómában, görögországban elfogadták. Akkor ti miről beszéltök? Levagytok maradva. Aztán hogy a film miatt lesz valaki meleg?? hát nevet a májam :D ha valaki meleg akkor az filmtől függetlenül is az!! Na mind1, majd felnőttök! Ja és ha valakinek nem tűnt volna fel, vagy nem esett volna le, akkor meleg vagyok.

Én direkten is szeretem idegelni a magatok fajta intorelánssokat :D iszonyatosan élvezem :D én még a tv-ben még reklámba is betenném, hogy szembesüljetek a hü**e felfogásotokkal. :D

2014. jún. 19. 19:32
 17/21 anonim ***** válasza:
8%
Utolsó, a fogalmazási stílusodból már a komment közepe táján kikövetkeztettem, hogy meleg vagy. (Szívesen fejezném ki magamat egy másik szóval, de félek az adminokat érzékenyen érintené)
2014. jún. 20. 02:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy nem tetted :P
2014. jún. 20. 21:56
 19/21 anonim válasza:
Úgy ahogy a Barátok köztben is, Magyarország másik legnézettebb műsorában már jóval hamarabb, az Éjjel-nappal Budapestben is megjelent Regina - ha jól tudom így hívják - fura mód akkor nem láttam semmilyen kérdést max 1-2-t vele kapcsolatban. Most megjelent egy meleg férfi a Barátok köztben és egyből jönnek a kérdések és ítélések! Nem tudom mi a különbség egy hetero, bi vagy éppen egy meleg beállítottságú NORMÁLIS emberben?! (Természetesen nekem sem tetszenek az olyan melegek akik női ruhában reklámozzák magukat)Visszatérve az előbbire egy normális ember legyen bármilyen beállítottságú, ugyan olyan ember mint mások! Csodálkozok azokon az "igaz" baráti kapcsolatok megszűnésében, aminek az oka az, hogy kiderül, hogy az illető legjobb barátja más beállítottságú! Na mindegy már nagyon kitértem, de a lényeg, addig senkit nem kell elítélni amíg meg nem ismertük! Az RTL Klub is nem arra akarja buzdítani a mai népet, hogy támadjuk a melegeket, hanem arra, hogy fogadjuk el őket is! Ebben a világban igaz egyre több a bi és meleg beállítottságú ember, de ez ellen nem tudunk mit csinálni! Ha nem fogadjuk el ezeket az embereket akkor a világon nem lesz egyetértés, így folyamatos háborúk lesznek mint mentális, mint fizikai irányból!
2014. jún. 23. 20:26
 20/21 anonim ***** válasza:
A homókkal csak az a baj hogy egyfolytában felvonulnak hogy ők melegek, a heterók miért nem vonulnak fel? Ez a sok csicska civilszervezet csinálja a sz@r kavarást...Valaki meleg, akkor legyen meg azt jól van! Senkit se érdekel...
2014. júl. 24. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!