Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vacak magyar fizetések!...

Vacak magyar fizetések! Mennyire jó ötlet az utcán, parkolóban, egyéb helyeken márkás drága parfümöt kínálgató cigányoktól parfümöt venni?

Figyelt kérdés
Ma is odajött hozzám egy. Egyre jobban hajlok arra, hogyha még összefutok, vegyek tőle. Azt mondta eredeti, csak hát lopott természetesen. Ezek tényleg eredetiek? Boltban ilyen 20-30 ezres parfümöket árulnak ezek 4-5 ezrekért.

2014. jún. 12. 21:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a vacak magyar fizetéseket, hogy a csóró magyar csak így teheti meg, hogy márkás parfümöt vegyen. De akkor ezek szerint nem eredeti. Hát elhiszem. Mondjuk van az a Douglas bolt, ahol ugye lehet kapni márkás, drága parfümöket. Hát most jutott eszembe, hogy ezek akkor oda is bevihetnék akár, azt lenne az eladóknak zsebbe pénze, ha ezeket tennék ki a polcokra. Meg ilyesmi. Szóval ha tényleg 20 ezres parfümökről lenne szó..
2014. jún. 13. 08:58
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Még egyszer mondom, a parfüm, különösen a márkás parfüm luxuscikk. Az az érvelés, hogy csóró vagy, nem teheted meg, ezért ha tudnád, hogy eredeti, hajlandó lennél lopott árut venni, kb. az a kategória, mint ha arról sírnál, hogy jaj, csóró magyar nem veheti meg a Ferrari-t, ezért inkább megveszek egy biztosan lopottat töredék áron. Ez pontosan ugyanaz, csak az összeg más. Mert ha éheznél, és lopott kaját vennél, vagy bármilyen alapszükségletet, még az sem mentene fel, de akkor azt mondom valahol érthető, így viszont nem.
2014. jún. 13. 09:33
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

nem kérdező, én azt hiszem, itt inkább alapvető aránytévesztésről van szó. Egy dolog, hogy havi 100 ezerrel audiról álmodozom (az ingyen van), és más dolog, ha már mindenképpen autó kell, dáciát veszek. De feltehetően semmit se veszek, mert tudom, mik a realitások. Helyette ezerrel próbálom elérni, hogy olyan helyzetbe kerüljek, ahol jobb a jövedelem. Hogyan? Ezer módja van, de mindhez ész kell.

A csalásoknak, utcai bóvliárusoknak éppen azért van nagy terük, mert nagyon sokan hiszik azt, csóró voltuk ellenére valahogy kisvindlizhetik az életet, és kapnak valami jót. Nem kapnak, mindig át lesznek verve. Mert a gazdaság vastörvényei így működnek. Márkás holmit meg kell fizetni (mindig), nem mindenütt kapni, és előfordul (nem is ritkán), hogy nem éri meg. Azért nem, mert 10% funkcióvesztéssel egy kevésbé márkát 50%-ért kapni. Ahhoz érteni kell, hogy valaki kiválassza, mikor éri meg márkát, és mikor nem éri meg márkát venni. Ha a divat befolyásol e téren, meghaltál. Át leszel verve.

2014. jún. 13. 10:26
 24/29 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg vicces hogy te egy 20000 Ft-os luxuscikket tekintesz mérvadónak a fizetésekhez nem azt hogy van-e lakasod,ételed.

Hidd el hogy ami ennyibe kerül azt nem könnyű ellopni.

2014. jún. 13. 10:42
 25/29 anonim ***** válasza:

"hogy a csóró magyar csak így teheti meg, hogy márkás parfümöt vegyen. De akkor ezek szerint nem eredeti. Hát elhiszem. Mondjuk van az a Douglas bolt, ahol ugye lehet kapni márkás, drága parfümöket. Hát most jutott eszembe, hogy ezek akkor oda is bevihetnék akár, azt lenne az eladóknak zsebbe pénze, ha ezeket tennék ki a polcokra. Meg ilyesmi. Szóval ha tényleg 20 ezres parfümökről lenne szó.."

Valld be, hogy egész értelmetlen kérdésed csak a "csóró magyarozásból" áll, mert ez a körítés egy rohadtul nevetséges kifogás, hogy nem bír mindenki 20000-es parfümöt venni!

A többség alapból tojik a drága szagoslöttyre mert a kisebb bajuk is nagyobb ennél.

2014. jún. 13. 12:20
 26/29 anonim ***** válasza:
8%

Ilyen "márkás" kölnikkel pacsulizni a legnagyobb tirpákság. Arab meg hasonló primitív népek szokása.

Használj izzadásgátló dezodort, az nem csak elnyomja a testszagot, hanem a kialakulását gátolja.

Van belőle olcsón is, német márka, pl. a DuschDas. Ha a német piacnak és a német minőségellenőrző szerveknek megfelel, akkor talán a kényes magyar ízlést is kielégíti.

Irigylem a problémádat, hogy a vacak magyar fizetésből nem bírsz úgy illatozni, mint egy roma lagzi...

2014. jún. 13. 15:47
 27/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen leírtátok ezeket, de ezek engem nem érdekelnek. Volt egy kérdés, amit egyébként pont azért tettem fel, mert nem akarok átverve lenni. Ezt köszönöm, legközelebb ha összefutok ilyennel, elfogom kergetni, de ha valami folytán ideges leszek még össze is töröm a fején a hamisítványait. Dobozostul, amiért átakar verni. A kérdésem tehát erre irányult, ha olyan hülye lennék, nyilván azonnal lecsapok 5 ezerért egy 20 ezres parfümre, amiért a cigány azt mondja, hogy eredeti, nemigaz? Helyette idejöttem megkérdezni. Tehát nem veszek, vita lezárva. Nem a magyarozás miatt írtam ki ezt a kérdést, igenis a parfüm miatt.
2014. jún. 13. 18:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Rossz ötlet. Hazudnak és be fognak csapni.
2014. jún. 26. 00:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni, illetve szagolni, és akkor kiderül, hogy eredeti e (pár percet kell várni). Én vettem már armani parfümöt 3 ezerért (utána bementem a boltba ahonnan lopták, megnéztem és 16 volt ott, szóval igen jól jártam :)
2016. ápr. 30. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!