Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vacak magyar fizetések!...

Vacak magyar fizetések! Mennyire jó ötlet az utcán, parkolóban, egyéb helyeken márkás drága parfümöt kínálgató cigányoktól parfümöt venni?

Figyelt kérdés
Ma is odajött hozzám egy. Egyre jobban hajlok arra, hogyha még összefutok, vegyek tőle. Azt mondta eredeti, csak hát lopott természetesen. Ezek tényleg eredetiek? Boltban ilyen 20-30 ezres parfümöket árulnak ezek 4-5 ezrekért.

2014. jún. 12. 21:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ne vegyél, akkor sose tűnnek el az utcai árusok, ha mindig vesznek tőlük.
2014. jún. 12. 22:47
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem vennék.

Nemhogy az utcán, de még legálisan is hamisítványt árulnak.

A múltkor jártam egy plázában, ahol voltak ilyen parfümös standok, ahol "méregdrága külföldi" parfümöket promótált két lány. Épp vártam valakire, így meghallgattam az egyiket. A lényeg hogy ideadta volna nekem féláron, de mivel mondtam, hogy nincs nálam pénz, így még a félár feléért is, plusz egyet ingyen. Hazaérve mondta anyám, hogy ő a múltkor vett ezektől, és amit kapott a dobozban, az nem az volt amit a kezére fújtak "kóstoló" gyanánt.

2014. jún. 12. 23:06
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy kevés a fizetésed még nem jogosít fel rá hogy lopott dolgokat vegyél.
2014. jún. 12. 23:19
 14/29 anonim ***** válasza:

Szia.

Míg volt kínai piac, sokat jártam oda, rengeteg eladó ismerősöm van. Na ezek a c-típusuak oda jártak parfümöket venni, de 100ezres tételben, utána meg jártak utcára jó drágán eladni.Amit 4-5 ezerért kínál, azért ő max 1 ezrest adott. Ja és nem eredetiek, akármennyire is esküdözik a c-típusú.

2014. jún. 12. 23:49
 15/29 anonim ***** válasza:

"De akkor tényleg nem eredeti?"

Szerinted az ilyenek "eredetit" árulnak? Hol élsz te? :D

2014. jún. 12. 23:51
 16/29 A kérdező kommentje:
Jah hát így már értem. Bíztam benne, hogy tényleg eredeti és, hogy csak simán lopják valahonnan. Kamion, raktár, akárhonnan. De akkor nem veszek, köszönöm :D
2014. jún. 13. 00:01
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek tényleg eredetiek?"

Természetesen eredetiek. Egy utcai árus cigány sose hazudna neked.

A Váci utcában iPhone-t is árusítanak a cigányok nagyon kedvező áron, szintén az utcán, természetesen azok is eredetiek.

2014. jún. 13. 00:22
 18/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk erre én is gondoltam, hogyha eredetiek, akkor miért nem viszik ki a kínai piacra, vagy akárhova, 4-5 ezerért bármelyik megvenne 20-30 ezres parfümöket.
2014. jún. 13. 00:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a kábítás része, ne hidd már el, hogy 20-30 ezres parfümöt kapsz meg ennyi pénzért. :)

EZ egyfajta család, addig kábítanak a szövegükkel, amíg ezt el nem hiszed. Remekül kidolgozott szövegük van ezeknek az utcai árusoknak, annyira kábítanak, hogy elérik, a többség szégyellje magát, ha nem veszi meg. Ezt azzal érik el, hogy mindent ingyen kapnak, csak egyet kell megvegyen, totál megéri.

Múltkor figyeltük őket. Hozzánk is odajöttek, de mi pont őket figyeltük, elég rendesen megszívattuk őket. Ami érdekes, egy addig semlegesnek tűnő férfi jött oda, hogy mi történt, mi miért nem vettünk semmit sem?

Mondtuk neki, olcsó trükk, régről ismertük. Ami a poén, leül hozzánk, és elsírta az életét, hogy rossz a munka, rossz az asszony, kevés a fizetés etc.

Ne hidd el, kedves kérdező, köze nincs a vacak magyar fizetésekhez ennek.

2014. jún. 13. 05:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem eredeti, az illatuk se hasonló. Nekem múltkor ajánlgatot egyet, hogy szagoljam meg, még hírből se az eredeti illat volt.
2014. jún. 13. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!