Mit gondoltok arról, hogy a reklámadó módosítása miatt, a már fidesz közeli tv2-nek (akinek a 2. legtöbbet kellet volna fizetnie) jelentősen csökken a befizetendő adó mértéke?
"A reklámadó módosító javaslatai ellentétesek a kormányzati képviselők eddigi nyilatkozataival, miközben eddig arról beszéltek, hogy veszteséges működés nem jelent könnyebbséget, a TV2 mégis 1 milliárddal kevesebb adót kell majd, hogy fizessen. Eközben az országból "pénzt kiszivattyúzó" vállalatok az ígéretekkel szemben mégsem nem voltak elég fontosak, hogy rájuk is kiterjesszék a szabályozást."
ma 16:53
Ők is fizetnek adót. Ezt nem vagy képes felfogni. Neked a fizetésed a bevételed.
Nekik a reklám a bevételük (az is és más). Ők az egész után fizetnek adót, úgy mint te. EZ a médiaadó kb olyan, hogy a te fizetésedből vonnak le adót és a maradék nettó részből mégegyszer levonnak.
Azért így nem beszélhetsz velem, figyelj oda!
Valóban, ebben igazat adok, nem vettem figyelembe, hogy már alapból adóköteles. Az a baj, utánakerestem, de nem találtam szabályozást rá. Ha valaki tudna erre vonatkozó adómértékeket mondani, annak tudnék örülni.
Továbbra is azt mondom, ekkora bevételek mellett nem gond ez a különadó.
Az adósávokkal nem értek viszont egyet - ha az a cél, hogy valóban különadóként szuperáljon, akkor nem szabadna kiugrónak lennie a legfelső sávnak, tudván, egy csatorna esik bele.
Pro és kontra, ezt vitatjuk.
A személyeskedésedet pedig kikérem magamnak!
"ha nekem is kell, akkor másnak is..." Mi ez a hülyeség?
Nem is az az alapvető probléma, hogy téged is nyúz az állam, hanem hogy mást nem??? Te normális vagy???
És ha majd a beledet tapossák, akkor csak annyit mondasz, hogy tapossák a másét is? Birka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!