Lesz reklámadó vagy nem?
Én támogatom.
Ideje lenne megsarcolni az RTL klubbot meg a TV2-t.
Lehet még le is lépnének!
A kormánynak nem szabadna kihagynia ezt a lehetőséget.
Pedig az RTL megmagyarázta,hogy ez miért lesz rossz az embereknek.
Például a Barátok közt megszüntetését is feldobták mint lehetséges opció, annak érdekében,hogy ne legyenek veszteségesek.
Persze erre mit reagál a sok zombi?Nehogy már elvegyék az egyetlen szórakozási lehetőségüket, micsoda döntés ez, fúj.
Szerintem amilyen elvetemültek még tüntetnének is a sorozataikért.
Meg akkor elmondták,hogy jelentéktelen 20 milliárd forintot nyernének rajtuk, meg nagyon csűrték csavarták a dolgokat és egész jól elmondták,hogy ez miért lenne rossz MINDENKINEK.
Akinek pedig 60 alatt van az ikuja az fel is háborodott és igazat ad az RTL-nek.
Nem azért de egy kicsit igazságtalan lenne...az MTVA csatornáinak nem lenne a többinek meg igen?
Amúgy különösebben nem érdekel csak a Bárányok közt meg a Büdipest éjjel-nappal maradjon meg valahol, mondjuk a helyett az igen gyenge Haction helyett mehetne az M1-en, a Budapest meg nem tudom mi helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!