Még most is kételkedsz, hogy manipulál minket az Iluminati /háttérhatalom? Mennyire gondolkodol el ezen vagy csak tudomásul veszed és átsiklasz ezen?
A médián keresztűl iszonyatosan sok információ zúdul elénk nap mint nap és kormányokat egyesítő hatalmi vezető ELIT, akiket sokan Illuminátusok vagy Bilderbergek néven ismernek ezt is kihasználják. A rengeteg információban a képek közé csampésznek olyan tudatalatt ható üzeneteket, melyeket az agyad feldolgoz ugyanúgy, mint azokat melyekkel tisztában vagy csupán tudatosan nem veszel róluk tudomást. Ezen üzenetek mind erkölcsileg züllesztő, társadalmilag romboló és hosszútávon roppant káros hatással vagy különösen a serdülő, még értéklendileg fejlődésben levő gyerekekre, de a felnőttekre is komoly negatív személyiségváltozást eredményez.
Nézzétek meg ezt a kisfilmet magyar felírattal, mely összefoglalja miképpen hatnak ezek az üzenetek úgy, hogy miközben egy kedves mesefilmet nézel valójában az erkölcstelenségre, k*rválkodásra nevelnek ! http://www.youtube.com/watch?v=k5bGRbCiU4c
*
Most nézzünk néhány hollywoodi példát : Ez az oroszlánkirályból való [link] az égen az olvasható ki SEX. [link]
Mickey átöleli Minneyt, akinek a teste mit formál ? [link]
péniszt és mindez gyermekeknek készült mese !
Szintén egy Walt Disney sikeres mesefilm a mozikból [link] ugyanaz.
A kis hableány borítója a Disneytől amin [link] egy pénisz található Oroszlánkirály háttérben egy alulöltözött női test [link]
Ha kíváncsiak vagyunk, milyen filozófiai gyökerek állnak ezek mögött, máris láthatjuk hogy a Walt Disney logója valójában mit rejt [link]
*
Rengeteg más tiniknek szóló alkotásban ugyanez a rejtett üzenet található meg. A Harry Potter tele van a SEX sugalmazására utaló képekkel [link] vagy [link] De a fiúk egymás gatyájában nyúlkálás mint homoszexuális sugalmazás is megjelenik, hogy ne a normális családalapító irányba serdűljön a gyerek [link]
A reklámplakátokon is detto, ez az üzenet jelenik meg. Nézd meg ezeken a plakátokon mit csinál mindegyik szereplő [link] * [link] * [link] * [link]
Gyakorlatilag ezek már a média minden szegmensében megjelentek. Ennyi nyílvánvaló kép, üzenet nem lehet véletlen és mind ugyanazt üzenik. Ismert, ha a tini a serdülőkor előtt él intenzív nemi életet, képtelen lesz normális családot alapítani, ezt pszichológusok állapították meg ! Borzalmas mennyire elkorcsosítják az emberek életét a családot, mint megnagyobb összetartó erőt és a háttérben ugyanazok állnak
Az ősrobbanás hamis elméletét is azért propagálják, hogy elvegyék a kézenfekvő magyarázatot arra, hogy mi áll az anyag felett, miért élünk : egy szellemi, tudatközpontú létezés és egyben a kvantumfizikai kutatások egyetlen tovább nem osztható igazsága és végkövetkeztetése a TUDAT megjelenésétől, akarják elvonni a figyelmet, hogy agyatlan szerencsétlen rabszolgák legyünk. Félelmetes mekkora sikert értek el eddig. Nem igaz ?
"130: én azt mindig is sejtettem hogy az agyat lehet manipulálni még ha észre sem vesszük, én csak azt nem értem hogy miért foglalkoztat ez ennyire téged... tudomásul veszem ezeket a dolgokat, de ettől még lehetek boldog ember!"
Nem lehetsz, ha nem törődsz azzal, hogy idegenek tudtodon kívül manipulálnak téged, úgy ahogyan akarnak. Azt csinálnak veled, amit csak akarnak !
Ezen gondolkodj el. Lehetsz bírkán boldog ember ez igaz
"hagyd szegényt, szexuálisan frusztrált elmeháborúzókkal felesleges vitatkozni..."
Nem én imádkozok & áldozok több méteres démoni szobor előtt, hanem a legbefolyásosabb Bankok elnökei, exminiszterelnökök, szenátorok. Ne engem nevezz elmeháborodottnak. Amúgy nem értetted meg amit írtam
"Ne foglalkozz a kételkedőkkel, se a bizonyítékokkal és a tudományosan alátámasztott tényekkel! No meg a józan eszedre se hallgass semmiképp! Ha valamit egy clickbait konteó oldalán olvastál az úgy is van, nem is értem hogy merülhet fel bárkiben, hogy egy 0 bizonyítékkal alátámasztott cikk tévedhet. Mennyi ostoba ember van, igaz-e?"
Nem veszed észre az iróniát? Itt én vagyok aki folyamatosan bizonyít tudományosan, te meg scak lököd a rizsát.
"Nem veszed észre az iróniát? Itt én vagyok aki folyamatosan bizonyít tudományosan, te meg scak lököd a rizsát."
Te valami nagyon f_sza troll vagy, jelentem a kérdésed. És hogyha törlik ugye nem leszel öngyilkos? Hisz akkor ki szabadítaná fel a világot a zsidó-gyíkember világuralom alól?
"Lehetsz bírkán boldog ember ez igaz "
Na kedves emberek, itt láthatjuk az utolsó ész ellenérvet amit az illuminati hívők szájából hallunk amikor kifogynak az ellenérvekből. BIRKA!!!! Mindenki, aki kételkedik vagy boldog mer lenni/nem foglalkoztatja a háttérhatalom témája, az birka! Egyszerűen hogy képzeljük, hogy egy globális háttérhatalom irányít minket, mi meg boldogan mással merünk foglalkozni és nem azzal hogy megdöntsük a hatalmukat? Hát nem is értem... ezt csak a zsidók képesek ellenezni, akik velük működnek!
Na komolyra fordítva a szót kedves kérdező (igen, én még ezek után is próbálok veled szépen beszélni, fittyet rá hogy lebirkáztál): téged még lassan 3 év után is csak ez a téma foglalkoztat, és te sose vagy eltekintő vagy néha boldog emiatt? Mert úgy jött le a szavadból, mint hogy ha aki ilyen tények mellett boldog tud lenni a mai világban, az birka. Próbáld meg mellőzni, és csak egy napig is ne azzal foglalkozni hogy talán valaki(k) globálisan manipulálnak minket, olvasgass pár vicc oldalt vagy nézz meg egy vicces filmet (és ne azt keresd hogy hol olvashatod ki belőle a "sex" szót).
"te sose vagy eltekintő vagy néha boldog emiatt?"
Javítás: sose tekintesz néha el ettől, és élsz boldogan mint ha nem tudnál róla
Egyszer találkoztam ezzel a kérdéssel, és direkt ezért megnéztem az Oroszlánkirályt, hogy az "egyértelmű bizonyítékából" lássam, hogy mennyi igaz. Kimerevítettem a képet az adott jelenetnél, erre sehol ezen a képen sehol sincs a SEX szó. Nahát mi következik ebből? az ilumimániások hamis bizonyítékokat koholnak a hiszti kedvéért. Egy kis Photoshop, és én is tudok olyat csinálni, hogy az oroszlán azt a feliratot bámulja az égen csillagokból kirakva, hogy "Dugjál már meg, de azonnal!" Gratula!
Persze ha megmondod, hogy hol van ez a kép, akkor megnézem megint csak a te kedvedért, hátha máshol valóban ott van. De szerintem a gyerekeket ez semennyire nem befolyásolja, se tudatosan, se tudattalanul. Ellenben a magadfajtákat jól bekattannak a rettegéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!