Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzik azt sokan, hogy...

Miért érzik azt sokan, hogy Magyarországon reménytelen a helyzet és el kell költözniük külföldre?

Figyelt kérdés

[link]

A jobboldali adatsávból is kiderül, hogy a GDP növekedés mértéke 2,7%-os volt 2012-ben, az infláció 0,37%-os, a munkanélküliség 8,6%-os, tehát javuló tendenciák figyelhetőek meg.

2014. jún. 10. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Nekem elég sokat rinyálnak a Londonban élő ismerőseim, mert mindegyik csak szobát tud bérelni, nem külön lakást. Külön egyszobás lakást bérelni állítólag brutálisan drága.
2014. jún. 10. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem reménytelen, de Nyugat-Európában jóval fejlettebb a gazdaság, körülbelül négyszeresek a fizetések, ami nagyon vonzó a kelet-európaiak számára.
2014. jún. 10. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
97%

"Nekem elég sokat rinyálnak a Londonban élő ismerőseim, mert mindegyik csak szobát tud bérelni, nem külön lakást. Külön egyszobás lakást bérelni állítólag brutálisan drága."

Valóban drága, de Anglia nem csak Londonból áll! Magam sem értem, hogy a sok minimálbéres miért jön ide, holott, vidéki, nagyobb városban, még minimálbérből is simán fenn tudnának tartani egy kis garzont mondjuk, ehelyett nyomorognak Londonban 6-8 emberrel együtt. London annak való, aki legalább 1500-1600 fontot megkeres nettóban.

2014. jún. 10. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ők többet keresnek 1700-nál, lehet hogy sokat költenek kajára vagy túl sokat utaznak haza és arra megy el a pénz, nem tudom, de rinyálnak az biztos, leginkább amiatt, hogy idiótákkal kell együttlakniuk, ráadásul közlekedés is drága, koszosak az utcák és tele van minden lengyelekkel meg románokkal.
2014. jún. 10. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

"Szerintem ők többet keresnek 1700-nál, lehet hogy sokat költenek kajára vagy túl sokat utaznak haza és arra megy el a pénz, nem tudom, de rinyálnak az biztos, leginkább amiatt, hogy idiótákkal kell együttlakniuk, ráadásul közlekedés is drága, koszosak az utcák és tele van minden lengyelekkel meg románokkal."

Ez a fajta a legrosszabb a magyarok közt, idekinn. Bevándorló létére szidja a másik bevándorlót, mindenre panaszkodik, stb. Az ilyennel nem lehet mit kezdeni. Ha mindig csak a rosszat nézi valaki, sehol a világon nem lesz jó élete. Próbáltam magyarokkal összejárni, de egyszerűen 5 perc beszélgetés után megy Anglia szidása, nyavalygás, csakúgy mint otthon. Ha a közösségben valaki jobban keres, nem szobát bérel, rögtön rád akaszkodnak, hogy nekik is kell nagy meló. Mikor mondom, hogy jó melót akkor kap, ha jól beszéli az angolt és ért is valamihez magas szinten, akkor meg én vagyok a szemét! 14 magyarral vagyok csak kapcsolatban, ők normálisak. A többi barátom vegyes, van angol, német, indiai, stb.

2014. jún. 10. 22:02
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert buták.
2014. jún. 10. 22:13
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

kb 5 eve nem vettek fel sehova, informatikusnak, ezert h ne ingyenelo legyek, alja munkat kell csinalnom, mert ezt lehet, 1.5x~2x annyi oraban 80 ert rohadok, minimalba jelentve.

mielott azt mondanad csak papirom van, nem, feketen javitottam 1 kft nek eleg ideig...

1 regebbi munka vegett ahol ugyszint a fonokok csalogattak, folyamatosan a nav zaklat.

mostanaba voltam 1 cegnel felvetelizni, irto surgosen keresnek vkit, bejutottam szemelyesre, volt vagy 20 oneletrajz meg ott, kb 1 honap mulva meg mindig kiteszik ujsagba netre a hirdetest, ez is mi? (hivnak ha nem vesznek fel, persze nem hivtak...)

es ez megy csomo helyen!

komolyan ezert tanultunk?

akkor mar, ha olyan melo nincs, miert ne keresek 4x annyit?

Te mire jutnal havi 80bol?

2014. jún. 11. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!