Ebből a nemi erőszakügyből miért nem lesz akkora balhé, mint a pécsi esetből?
Figyelt kérdés
Szerencsére itt az áldozat életben maradt.
Engem is próbáltak megerőszakolni, egyszer.El sem tudják képzelni a férfiak, hogy egy nőnek ez mekkora trauma.
Mint kiderült, az elkövető(k) itt is "olyanok".
Bár, ezt azelőtt is lehetett tudni, mielőtt elkezdték volna mutogatni a képét.
A HírTV kivételével a többi csatorna nem nagyon foglalkozik vele.
Amikor Páva lányával csináltak valamit, akkor meg az összes csatorna több napig foglalkozott vele.
A másik.Egyáltalán minek kellett egy ilyen szörnyeteget feltételesen szabadlábra helyezni?
Egyből a börtönbe kellett volna dugni és nem cécózni itt a feltételessel.
2014. jún. 9. 15:38
11/12 anonim válasza:
A férfiaknak is trauma egy nemi erőszak, szerintem tudják milyen érzés.
12/12 anonim válasza:
Bándy Katát is itt erőszkolták meg Pécsen, és azt is nagy dobra verték mert hogy rendőrségi pszihológus volt, de rajta meg Páva lányán kívül szerintem még rengeteg nemierőszak történik itt is csak azt pont leszarják ha átlagembert erőszakolnak meg. Annyiból jó volt hogy mutatták a híradóban a Bándy Katás esetet hogy mutatták az utcát is ahol az elkövetés történt így tuják az emberek hogy az veszélyes környék. Mondjuk ezt a pécsiek nagyrésze alapból is tudja. Elég ha a 38-as helyi járatra felszáll az ember és meglátja mi van ott. Egyszer jártam csak ott gyalog életemben, pedig Pécsi vagyok délután 2-kor az utcán fehér embert nem sokat láttam, a cigányok fele meg úgy nézett mintha meg akarna ölni pedig csak sétáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!