Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fasiszta állam 14 jellemzője...

A fasiszta állam 14 jellemzője közül 14 illik Magyarországra, miért van ez?

Figyelt kérdés

és ez egy nyugat-ellenes oldal:

[link]

2014. jún. 8. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miféle unatkozó alakok szerkesztgetnek ilyeneket?
2014. jún. 8. 22:01
 12/14 A kérdező kommentje:
valami nyugati dr. politológusok
2014. jún. 8. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Átfutottam, a 14 - ből olyan 12 - 13 megközelítőleg sem érvényes ránk, vagy ha igen, akkor ugyanúgy sok más országra is.

Nem értem ez választási dolgot sem. Sokan rámutattak, hogy pl. a brit rendszer sokkal aránytalanabb, ha az lenne nálunk most csak Fideszes ülne a parlamentben. Miért nem az ellenzék ért el hasonló eredményt? Ki akadályozta meg őket?

Nem tudom, mikor én szavaztam velem senki nem jött be a fülkébe ellenőrizni hova teszem az ikszet, a bejáratnál sem próbáltak megfélemlíteni. Vagy csalás történt? Bizonyíték? Ha meg nem, hol itt a diktatúra? Ja mert nemzeti zászlókat látni sok helyen. Akkor az USA is fasiszta.

Nincs szabad véleménynyilvánítás? Az internet korában? Ezt figyeld: Vesszen Orbán Viktor! És mégsem jönnek értem, különös. Ja persze külföldön vagyok. De a jövő héten hazamegyek. Aztán visszajövök dolgozni. Aztán megint haza. Ahányszor tetszik. Senki nem állja az utam. Fasiszta állam....

2014. jún. 9. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:

"valami nyugati dr. politológusok"

Tehát olyanok akiknek otthon kellene sepregetni magyarul.

2014. jún. 9. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!