A fasiszta állam 14 jellemzője közül 14 illik Magyarországra, miért van ez?
Átfutottam, a 14 - ből olyan 12 - 13 megközelítőleg sem érvényes ránk, vagy ha igen, akkor ugyanúgy sok más országra is.
Nem értem ez választási dolgot sem. Sokan rámutattak, hogy pl. a brit rendszer sokkal aránytalanabb, ha az lenne nálunk most csak Fideszes ülne a parlamentben. Miért nem az ellenzék ért el hasonló eredményt? Ki akadályozta meg őket?
Nem tudom, mikor én szavaztam velem senki nem jött be a fülkébe ellenőrizni hova teszem az ikszet, a bejáratnál sem próbáltak megfélemlíteni. Vagy csalás történt? Bizonyíték? Ha meg nem, hol itt a diktatúra? Ja mert nemzeti zászlókat látni sok helyen. Akkor az USA is fasiszta.
Nincs szabad véleménynyilvánítás? Az internet korában? Ezt figyeld: Vesszen Orbán Viktor! És mégsem jönnek értem, különös. Ja persze külföldön vagyok. De a jövő héten hazamegyek. Aztán visszajövök dolgozni. Aztán megint haza. Ahányszor tetszik. Senki nem állja az utam. Fasiszta állam....
"valami nyugati dr. politológusok"
Tehát olyanok akiknek otthon kellene sepregetni magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!