Mit szóltok, hogy a minisztériumok egy részét kiteszik vidékre?
Földműv. Min.-Debrecen
Honv. Min. -Sz.feh.vár
Miniszterelnökség-Kecskemét
Helyesnek tartom. Csökkentené azt a rettenetes budapest dominanciát, amitől ez az ország szenved.
Csakis üdvözölni tudom az elgondolást!
"Helyesnek tartom. Csökkentené azt a rettenetes budapest dominanciát, amitől ez az ország szenved.
"
Hogyan csökkentené Budapest dominanciáját, amikor annak semmi köze a közigazgatáshoz?
Másrészt, miképpen szenved az ország Budapest dominanciájától?
"De az a semmi azért belekerült néhány ezer milliárd forintba."
Amiért természetesen senki nem szól semmit, sőt mint láthattuk sokan igazat is adnak. Végülis igaz a mondás, hogy minden országnak olyan miniszterelnöke van, amilyet érdemel.
Én örülök neki. Budapest egy hatalmas vízfej, eddig azoknak kellett BP-re mennie, akik boldogulni akartak az életben. Nagyon rövid távon a vidék kihalt volna.
Nem sűrűn értek egyet a FIDESZ javaslataival, mert többnyire mind arról szól, hogy hogyan csatornázzanak át magukhoz még több közpénzt és hatalmat, de ez kifejezetten tetszik.
Fejlődő vidék nélkül ennek az országnak vége.
"Helyesnek tartom. Csökkentené azt a rettenetes budapest dominanciát, amitől ez az ország szenved.
"
Hogyan csökkentené Budapest dominanciáját, amikor annak semmi köze a közigazgatáshoz?
Másrészt, miképpen szenved az ország Budapest dominanciájától?
Így van, attól nem lesz Budapest és környékének lakossága és területe kisebb. Ráadásul vonzó ezen a részen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!