Csak szerintem nevetséges az emberek véleménye Orbánról?
Sok baloldali azt mondja, antiszemita, rasszista, náci stb stb.
Másrészt meg a sok szélsőjobbos azt mondja rá cigány, akkor most mi van, ez elég nagy ellentmondás :D
"Aztán majd az én kérdésemet törlik, hogy rasszista vagyok, meg kitiltanak innen."
Aki az orbánista diktatúrát támogatja az megérdemli.
"Én most csak azt nem értem, vajon miért akar a budai várba költözni?"
Mert a cigányok szeretnek hivalkodni. Kirívó öltözéket hordanak, családi rendezvényekre limuzint rendelnek, kastélyokba, várakba költöznek.
Orbán nem cigány, és nem is különösebben rasszista. Csak amennyire kb minden magyar.
A probléma ott van, hogy egy ostoba, kisebbségi komplexussal küzdő, korrupt, hazug, agymosó szemét. És egy ilyennek szerintem származástól és politikai beállítottságtól függetlenül nincs helye egy ország vezetőségében. De sajnos itt az egész vezetőség ilyenekből áll, úgyhogy nincs min csodálkozni...
Aki ismeri a családját, annak ez nem kérdés.
De mondtam már, nem az a baj vele, hogy cigány, sőt felőlem lehet zsidó, néger, kínai tök mindegy.
Mint ember van vele bajom.
"Aki az orbánista diktatúrát támogatja az megérdemli."
Nem tudom melyik megnyilvánulásomból vetted, hogy én Orbánt akár csak egy picit is kedvelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!