Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem nevetséges az...

Csak szerintem nevetséges az emberek véleménye Orbánról?

Figyelt kérdés

Sok baloldali azt mondja, antiszemita, rasszista, náci stb stb.

Másrészt meg a sok szélsőjobbos azt mondja rá cigány, akkor most mi van, ez elég nagy ellentmondás :D

2014. jún. 8. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

"Aztán majd az én kérdésemet törlik, hogy rasszista vagyok, meg kitiltanak innen."

Aki az orbánista diktatúrát támogatja az megérdemli.

2014. jún. 8. 12:08
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

"Én most csak azt nem értem, vajon miért akar a budai várba költözni?"

Mert a cigányok szeretnek hivalkodni. Kirívó öltözéket hordanak, családi rendezvényekre limuzint rendelnek, kastélyokba, várakba költöznek.

2014. jún. 8. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Orbàn nincs rendben fajilag.
2014. jún. 8. 12:25
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

Orbán nem cigány, és nem is különösebben rasszista. Csak amennyire kb minden magyar.

A probléma ott van, hogy egy ostoba, kisebbségi komplexussal küzdő, korrupt, hazug, agymosó szemét. És egy ilyennek szerintem származástól és politikai beállítottságtól függetlenül nincs helye egy ország vezetőségében. De sajnos itt az egész vezetőség ilyenekből áll, úgyhogy nincs min csodálkozni...

2014. jún. 8. 12:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Inkább az a nevetséges, hogy még mindig sokan istenítik ezt a férget. Az peddig nem rasszizmus, hogy cigány, hanem az igazság. Csak rá kell nézni, főleg a fiatalkori képeit és rögtön látszik. Feltéve, ha valaki nem vak. Nácit még nem hallottam rá, diktátort annál inkább. Ami teljesen jogos és helytálló, feltéve ha az ember nem agymosott papgáj, aki álomvilágban él.
2014. jún. 8. 13:11
 16/23 anonim ***** válasza:
13:11 az a baj hogy a túlnyomó többség agyamosott papagáj, és rózsaszín felhőkakukkvár álomvilágban él.
2014. jún. 8. 13:13
 17/23 anonim ***** válasza:
7%
honnan lehet megállapítani, hogy cigány-e valaki? barna szemű és barna hajú mind cigány? egymás mellé tettem Orbán Mesterházy és Vona képét és még a bőrszín is ugyanaz! cigányok kezében van az ország!!! térjetek már magatokhoz a paranoid retardáltságból magyarok
2014. jún. 8. 13:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem minden barna hajú az, de róla lerí. Ha másról nem, akkor a viselkedéséről.
2014. jún. 8. 13:17
 19/23 anonim ***** válasza:

Aki ismeri a családját, annak ez nem kérdés.

De mondtam már, nem az a baj vele, hogy cigány, sőt felőlem lehet zsidó, néger, kínai tök mindegy.

Mint ember van vele bajom.

2014. jún. 8. 13:23
 20/23 A kérdező kommentje:

"Aki az orbánista diktatúrát támogatja az megérdemli."

Nem tudom melyik megnyilvánulásomból vetted, hogy én Orbánt akár csak egy picit is kedvelném.

2014. jún. 8. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!