Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek köpönyegforgató...

Szerintetek köpönyegforgató vagyok?

Figyelt kérdés
Tavasszal elmentem szavazni amikor voltak a választások. Mindenki azt hiszi hogy X pártra szavaztam még az ajánlásom is odaadtam amikor jöttek hozzánk, de valójában megy Y pártra szavaztam. Azért nem merem bevallani itthon hogy másra szavaztam mint ők, mert félek hogy bántanának, ráadásul most mindenki azt hiszi hogy én X szimpatizáns vagyok, azért is, hogy ha majd elvégeztem az egyetemet, könnyebben kaphassak munkát, mert most X vezet ott ahol én lakom. Köpönyegforgató rossz ember vagyok?

2014. jún. 6. 13:49
1 2
 11/14 Dick Esmen ***** válasza:
Nem ezt a szót használnám rá.Inkább kissé gyáva no de mi jogon ítélkezem,hisz nem ismerlek?
2014. jún. 6. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz ember, csak próbálsz túlélni ebben a szar országban. Manapság már azért is szétszednek egyből, ha te mást szeretsz, mint a többség... úgyhogy helyesen cselekedtél.
2014. jún. 7. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Ettől még nem vagy rossz ember, se gyáva, csak konfliktuskerülő. Azonban az elgondolkoztató, hogy miért nyilatkozol elveiddel ellentétesen, és miért nem mutatod ebben az esetben inkább semlegesnek magad. Persze elképzelhető, hogy olyan környezetben élsz, ahol ez nem lehetséges (pl. akkor elkezdenének győzködni)

A jelenségnek a pártszimpátiához semmi köze, így felesleges arról nyilatkoznia.

2014. jún. 7. 05:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Soha nem titkoltam a politikai nézetemet, bármilyen ellenszélben sem. Ha mindenki olyan besz..ri lenne mint te, soha nem lehetne elzavarni ezt a te..ves bandát. Persze ők pont ezt akarják elérni. Gratulálok, ha hagyod magad!
2014. jún. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!