Az emberek miért nem veszik észre, hogy a Fidesz ideológiailag egy köpönyegforgató banda?
Elindultak liberálisból a konzervatív felé, magukénak tettek megannyi dolgot a nacionalizmusból, most meg ott tartunk, hogy a szocializmusból és a kommunizmus ideológiájából szemezgetnek sokat, ennek ellenére jobboldali pártnak vallják magukat.
De ez még hagyján! A véleményük egy dologról annyit változik csak egy-két év alatt, hogy az hihetetlen. Pl. 12 éve még Orbán Viktor saját maga állította, hogy kellenek a magánynyugdíjpénztárak és a magánosított kórházak, de most hol tartunk ezzel?
Változnak az idők.
A hajdani MSZMP támogatta a halálbüntetést, antiliberálisak voltak, széles volt a rendőrség jogköré.
És ma?
Az MSZMP hamvaiból újjászületett MSZP meg valami liberális katyvasszá vált.
melyik nyomorult töröltette a hozzászólásomat?
akkor is féregnyúlványok!
Mert a Fidesz propagandáját olvassák. Vagy hallgatják. Vagy nézik.
Külföldi adásokat kell ahhoz nézni, hogy tájékozott legyen az ember. Itthon csak a celebekről és a bűnesetekről lehet még bővebben hallani. Más politikai esemény nem történik.
Az M1 például egy hete csinált utoljára híradót, azóta azt játsszák be naponta.
Én tinédzserként nagyon naív voltam semmit sem tudtam a világról, ezért sokszor átvertek, de volt olyan is hogy nem.
Teltek múltak az évek és iskola, után munkahely, szerelem után egy másik és már egész másképp látom a világott mint akkor, de a világ is egész más lett...
20 évesen sok minden nem érdekelt, ami most a legfontosabb nekem.. Ettől köpönyegforgató vagyok vagy felnőttem?
Azért, mert nincs kontraszt.
Lenne csak egy normális párt, már nem lenne olyan népszerű.
Így ők csak időnként hazaárulók.
Még mindig jobb mint az MSZP és az SZDSZ akik masszívan hazaárulók.
"Pl. 12 éve még Orbán Viktor saját maga állította, hogy kellenek a magánynyugdíjpénztárak és a magánosított kórházak, de most hol tartunk ezzel?"
Ebben nem változott: kell is! NEKI! (mint újabban a Citadella, aztán meg majd például a Budakeszi Vadaspark...)
Arról nem beszélve, ott van a kérdésedben a válasz kulcsa: Orbán Viktor.
Erről meg például eszünkben juthat (nem politikai vonatkozásban, hanem mondjuk egy hasonló birka lojalizmus ügyén), amikor valószínűleg Göring is utoljára a Vezérére gondolhatott, de az még csak eszébe sem jutott gondolom, hogy ki miatt is kell ráharapnia a ciánkapszulára...
Zárójelben még valami fontos: a kórház privatizáció elleni aláírásgyűjtésre Viktorka és bandája anno csak lecsapott, és csatlakozott a támogatásához, de az nem maradt meg hogy a Munkáspárt kezdte az aláírásgyűjtést!
Szavazzatok csak a jövőben is (mindkét oldalon) a nagy, meg óriáspártokra, aztán kérdezzétek meg miért nincs foganatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!