Miért tilos a petárda?
1. Ha azt mondod, hogy a kutyák félnek a robbanástól akkor azt mondom, hogy a rakéták is robbannak.
2. Veszélyes? És az miért nem veszélyes ha valaki kézből indítja a rakétát?
stb...
És mégis milyen népszerű...
Mennyi hülye van!!!
Nem értem azt sem hogy az egész szilveszterböl minek csinálnak ekkora felhajtást Szánalmasak ezek afélnapos meg egy napos "ünnepek"
utolsónak:
ilyen alapon mindenkinek adjunk egy ak47-est a kezébe, mert ha szakszerűen használja nem lesz gond? ha meg nem tudja szakszerűen használni, lelő valakit, akkor mondjuk, hogy a gépet is be kell tiltani, ugyanolyan veszélyes..
Azért van egy kis különbség a kettő között! Nem gondolod?
Az egyiket gyilkolásra találták ki a másikat meg durrogtatásra! Ennyi erővel a fürdőkádat is be kéne tiltani. Nem egy ember fulladt már meg benne. Lehetnének akkor már nyilvános zuhanyzók, ott mindenki figyelne a másikra, és ha valaki elesne és beütné a fejét akkor sem fulladna meg!!!!
Szerinted hány ember halt meg petárdától?? Szerintem egy se!
Ha jól tudom a Magyar politika tiltja csak a petárdát!
Külföldön lehet petárdázni!!!! De ha ilyen hígagyú minden politikus mint te akkor megértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!