Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tilos a petárda?

Miért tilos a petárda?

Figyelt kérdés

1. Ha azt mondod, hogy a kutyák félnek a robbanástól akkor azt mondom, hogy a rakéták is robbannak.

2. Veszélyes? És az miért nem veszélyes ha valaki kézből indítja a rakétát?

stb...

2010. jan. 1. 17:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Mert sok h@lye "jópofa" suhanc melletted dob el egyet..,bármilyen sérülést okozhat.Vagy nem tudod ki szivbeteg..,egy olyan mellé odadobsz egy petárdát,ott hal meg!Sztem nagyon rossz poén!!!
2010. jan. 1. 21:42
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Olcsó játék hülyegyerekeknek...
2010. jan. 1. 22:27
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

És mégis milyen népszerű...

Mennyi hülye van!!!

Nem értem azt sem hogy az egész szilveszterböl minek csinálnak ekkora felhajtást Szánalmasak ezek afélnapos meg egy napos "ünnepek"

2010. jan. 2. 12:45
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Sok hülye gyerek miatt , egyébként nem veszélyes csak ésszel kéne használni.
2010. jan. 2. 14:35
 15/28 Valter6672 válasza:
Ezek a válaszok istenem. Nem értelek titeket...A rakkétákat is leher rendeltetés szerűen is használni, ha a petárdánál is betartod a szabályt, akkor nem lesz bajod.Ennyi.Az meg h egy olyan mellé dobod, aki szívbeteg, hát istenem.Aki szivbeteg az ilyen helyekre ne menjen ahol petárdákat dobálnak.Jó én se örülök, hogyha mellém basznak egy achtung-ot, de bazz, mindennek van határa...Ilyen szinten a gépezást is be lehetne tiltani, nem egy gyerek halt már bele...
2010. jan. 4. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:

utolsónak:

ilyen alapon mindenkinek adjunk egy ak47-est a kezébe, mert ha szakszerűen használja nem lesz gond? ha meg nem tudja szakszerűen használni, lelő valakit, akkor mondjuk, hogy a gépet is be kell tiltani, ugyanolyan veszélyes..

2010. jan. 5. 12:33
 17/28 A kérdező kommentje:

Azért van egy kis különbség a kettő között! Nem gondolod?

Az egyiket gyilkolásra találták ki a másikat meg durrogtatásra! Ennyi erővel a fürdőkádat is be kéne tiltani. Nem egy ember fulladt már meg benne. Lehetnének akkor már nyilvános zuhanyzók, ott mindenki figyelne a másikra, és ha valaki elesne és beütné a fejét akkor sem fulladna meg!!!!

Szerinted hány ember halt meg petárdától?? Szerintem egy se!

2010. jan. 5. 13:56
 18/28 anonim ***** válasza:
Épp erre szerettelek volna rávezetni. A tűzijáték szépen néz ki, a durranás csak másodlagos dolog, amolyan "mellékhatás". DE a petárda csak durrogtatásra jó. Elhiszem, hogy van pár idióta, akinek az a poén, ha tök eldugott helyen durrogtat magának, de a többség inkább akkor véli ebben a szórakozást, ha jó nagy tömegben, megrémítve másokat használja.
2010. jan. 5. 23:02
 19/28 anonim ***** válasza:
Azért tilos a petárda, mert fél a politikai elit, hogy egy csomag teszik el őket láb alól... Ez kész röhej. (ha már politika témakörben tetted fel a kérdést, akkor gondoltam elsütöm ezt a sz*r viccet :D )
2010. jan. 18. 15:59
 20/28 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom a Magyar politika tiltja csak a petárdát!

Külföldön lehet petárdázni!!!! De ha ilyen hígagyú minden politikus mint te akkor megértem!

2010. jan. 18. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!