Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán egy rossz politikus,...

Orbán egy rossz politikus, aki bukásra van ítélve?

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 16:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy bukásra van ítélve? Ha nem választják meg újra? Egy helyet sem tudok a világban, ahol ugyanazt az embert választanák meg 50 évig... Akkor minden politikus bukásra van ítélve? Nem nevezném bukásnak, ha valakit simán nem választanak meg újra.

De mondjuk az, ami az szdsz, mdf-el történt, hogy gyakorlatilag egy nyúlfarknyi idő alatt teljesen eltűntek, és a kutya sem kíváncsi rájuk, na az bukás. Ilyen bukásra gondolsz? Azt szerintem nem lehet így előre megmondani, főleg nem szinte közvetlenül az újraválasztása után.

2014. júl. 2. 08:35
 22/22 A kérdező kommentje:

Nekem csak azért fura hogy regnál még, mert nem mozdul semmi. Nem csökkent az adósság, a munkanélküliség, nem látok pozitív jövőt itt.

Szerintem simán becsődöl és lemond, vagy eltűnik pár év alatt a semmibe.

2014. júl. 2. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!