Magyarország megtehette volna ezt?
Vegyük el a kisebbségi gyerekét, hogy ne az ő számukat, hanem a mi népességünket növelje. Eleve elvenni valakitől a gyerekét a saját önző céljaidra milyen dolog lenne.
Egy undorító mocskos utolsó senki vagy kérdező!
utolsó,bocs többet tudok Trianonról mint azok aki az osztályomban 41-ember közül rajtam kívül még két ember tud róla valamit legalább mondani,az összes többit nem érdekli,meg semmit nem tud róla.Megértettem akkor a tanáromat hogy ez egy nemzet szégyene,az hogy semmit nem tudnak róla de még azt sem tudják megmondani hogy mikor/melyik időben történt,és miért.Azt sem tudják hogy mennyi magyar él ma a határon túl,de még azt sem hogy egyáltalán élnek-e a határon túl.Úgyhogy engem te ne oktass ki,meg nézzél le engem,meg szánakozz.
ha a te nagyanyádnak a családját legyilkolják mert magyar,akkor biztos te sem a nemzetiségiek oldalára állnál,plussz ha megtiltanák hogy még az utcán is magyarul beszélj gondolom azt is jól fogadnád ugye?Vagy direkt el románosítanák a neved... soroljam?
igen megérdemelték volna a kiírtást még Trianon előtt minden aljas/gusztustalan módszert bevetve ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!