Mi lesz itt még?
1. Nagyot ment a Simicska birodalom: 22
milliard tavaly
2. Fidesz eltorli a valasztasi visszaelesek
feltarasanak utolso lehetoseget.
3. Reklamado, fuggetlen media cegek kinyirasa,
Pl tv2 fidesz kezeben van, o megussza
4. Origo foszerkesztojenek kirugasa, mert irt
Lazar 2 millios hotelszamlajarol
5. Facebookot is adoztatna a fidesz
6. Vizsgalat a norveg alap ellen
7. Kommenteles kinyirasa
Csak a fidesz, ez mar nem reklamszoveg, ez a szomoru valosag.
Mi lesz meg itt, ugy nem engedte feltenni a kerdeset
Ekezetek meg azert nincsenek, mert mobilrol netezem
kell a sok ello robot eh berer, akiknek ki van mosva az agya, es ahogy latom alakul is ez!
masreszt, munkahelyen is turnod kell, sehova nem fordulhatsz, vagy ha igen akkor is lesza#nak, meg te utod meg a bokad.
ugyanigy kiszolgaltatott vagy pl a szolgaltatokkal szemben, sajat tapasztalat, gyakorlatilag olyan dolgot fizetnek ki, ami lehetetlen lett volna elhasznalni azon idoszakban, annyi ido alatt! megis hiaba fordultam barhova, reszletesen leirtam mi miert nem lehetett, amit tobb szakember is alatamasztott, persze, csakis az oveke szamit hitelesnek, aki kitalalt vmi maszlagot...
1. latod az ilyenek miatt is tartunk itt a beka segge alatt!
"kell a sok ello robot eh berer, akiknek ki van mosva az agya, es ahogy latom alakul is ez!
masreszt, munkahelyen is turnod kell, sehova nem fordulhatsz, vagy ha igen akkor is lesza#nak, meg te utod meg a bokad.
ugyanigy kiszolgaltatott vagy pl a szolgaltatokkal szemben, sajat tapasztalat, gyakorlatilag olyan dolgot fizetnek ki, ami lehetetlen lett volna elhasznalni azon idoszakban, annyi ido alatt! megis hiaba fordultam barhova, reszletesen leirtam mi miert nem lehetett, amit tobb szakember is alatamasztott, persze, csakis az oveke szamit hitelesnek, aki kitalalt vmi maszlagot...
1. latod az ilyenek miatt is tartunk itt a beka segge alatt!"
Na ilyen amikor héberről magyarra fordít a google translate. :-D Milyen meglepő, az elvtársnak sincs magyar ékezete. :-D
@Scythian
Ismét zsidóztál egy jóízűt, ugye? Kedves egészségedre, mostmár lenyugodhatsz. A mai napi feladat teljesítve.
"Mi lesz itt még?"
Az, hogy a kedves kérdező nem fog itt trollkodni, ráadásul bazira feltűnő, hogy a kérdésben tudott ékezetet használni, a szövegben meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!