Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek A Haza Nem Eladó...

Szerintetek A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt és az LMP bohóc párt?

Figyelt kérdés
Az egyik honlapon olvastam, hogy bohóc pártnak nevezték az LMP-t és a Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot.

2014. jún. 1. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Az LMP nem bohócpárt. A politikai életből kiábrándult emberek hívták életre, csak a mainstream médiának sikerült lejáratnia.

A másik csak most jött létre, mert rájöttek, hogy könnyen sok pénz lehet felvenni ha indítanak egy pártot, az Új Dimenzió párt meg ilyen hasonló marhaságok mellett. Szerintem ez pont elég, hogy bohócpártnak tituláljuk.

2014. jún. 1. 16:39
 2/8 Dick Esmen ***** válasza:
100%
AZ Lmp nem,a haza nem eladó meg egy talány.
2014. jún. 1. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Magyországon melyik párt nem bohóc párt?
2014. jún. 1. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom.
2014. jún. 1. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Az LMP már régóta létező párt és egyáltalán nem bohócpárt.

A Haza Nem Eladó Mozgalomról megvan a véleményem és szerintem az nyugodtan nevezhető "bohócpártnak".

2014. jún. 1. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az LMP nem bohóc párt. A fideszt tehetne inkább bohócoknak nevezni.
2014. jún. 1. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
Ha végig követted volna A Haza Nem Eladó Mozgalom pártot kezdetektől nem kérdeznél ilyet, csak nézd meg a honlapját, miket ért el, tett le. Az, hogy egy hiteltelen oldalnak a véleményére adsz, az egyik, hogy magukat minősítik ezzel a megnyilvánulásukkal, te meg nem jársz utána, inkább itt kérdezgetsz. Járj nyitott szemmel!
2014. jún. 1. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Az LMP miért lenne "bohóc" párt? Évek óta rendesen léteznek, még a parlamentbe is bejutottak, ahol nem mellesleg az egyik legaktívabbak.
2014. jún. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!