Ez most igaz? Ennyit ver el stadionokra a kormány?
,,2010-2018 között 33 stadion épül mintegy 150 milliárd forintból. "
most ha én ezt a 150milliárdot leosztom 4 millió állással rendelkező, dolgozó, adófizető magyar emberrek akkor az jön ki:
37.500 forint
átlagosan ennyit költ az állam egy átlagos adófizető pénzéből stadionra.
Szerintetek megéri?
"Nem lehet elvárni, hogy Reál szinten játsszon a csapat, mikor a két csapat közötti szorzó 250* mérhető!"
Mondjuk a spanyol GDP szűk 1,6%-át (vagyis nagyjából a spanyol költségvetés 4%-át) jelentő összeget nem is a spanyol költségvetés tolja bele, hanem a klub kalapozza össze.
Miért a közgép nem épített fel semmit?
Engem nem zavar, ha valaki pénzt kap és abból határidőre fel is épül valami.
Sajnos előző rendszerben ez nem volt divat.
Hát persze, de ha bajban van a csapat, akkor jön a segítség ott is.
Megjegyzem nem fog befektetni senki se Magyarországon, addig még nincs mire befektetni. Az infrastruktúrát nem fogják felépíteni a befektetők. Azt nekünk kell felépíteni.
Nem vagyok foci rajongó, de azért az gáz, hogy 20-30 éve nem épült egyetlen stadion se és még mindig arról beszélünk, hogy mikor lesz már jobb a foci.
Hogy legyen jobb a foci? mihez képest? Kivel akarunk versenyezni? volt jugoszláv tagállamokban is jobb körülmények vannak, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!