Mit gondoltok, jövőre jobb, vagy netán rosszabb évünk lesz mint az idei?
Én pedig vagyok annyira úriember, hogy véleménykülönbség esetén sem személyeskedek és minősítek más válaszolókat.
Meg annyira elvakult, hogy még azt sem veszed észre hogy Gyurcsányék mit tettek hogy ennyi nagy sz@rba legyünk!
Mit is tettek?
"Meg annyira elvakult, hogy még azt sem veszed észre hogy Gyurcsányék mit tettek hogy ennyi nagy sz@rba legyünk!"
Tegyük fel, hogy Gyurcsánnyal sem vagyok megelégedve. Ebből viszont hogyan következik, hogy Orbánt kedvelnem kéne?
" a Kárpátok géniusza ajándékba kapja az újabb miniszterelnökséget, és semmit nem tett le érte az asztalra ;)"
Gyurcsány és Bajnai együttvéve sem tud felmutatni semmi jelentős dolgot amit letettek volna az asztalra 8 év kormányzásuk alatt..,viszont annál több kárt okoztak!!Köszi nem kell kielemezni,amit most irtam!!
Nem is kell kedvelni!
De tényszerűen, a talajon állva, tárgyilagosan, kell nézni a dolgokat.
Ha szereted OV t ha nem, akkor is sokkal jobban kormányzott mint ezek a tehetségtelen senkik! Ráadásul, közel nem loptak ennyit! Viszont a te bajod az az, hogy az érzelmeid, vagy a magas nyugdíjad, ami vezet és nem a józanság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!