Mi az oka annak, hogy a parlamenti képviselők közül a jobbikban s legnagyobb az egyetemet/főiskolát nem végzettek aránya? Hogyhogy ott van a legtöbb alacsonyabb végzetstégű képviselő?
Fidesz 0,85%.
KDNP 6.25%.
KDNP 13,79%.
LMP 0.00%.
(Függetlenek 0,00%.)
És a jobbikban 26%.
parlament.hu
Cikk külön nem volt róla, de viszont ki lehet gyűjteni az adatokat, nem olyan bonyolult, én is megtettem. Ezek után egy arányt kiszámolni viszont nem olyan bonyolult.
Illetve a pontosság véget van 2 képviselő aki bár járt, de nem végezte el.
ma 10:17
Jézusom, ha ezt így gondolod akkor érthető, hogy magyarország miért tart ott ahol.
"Ja, meg különben is cionista összeesküvés része a felsőoktatásban jelenlévő agymosás. A céljuk a térítés, a tévtanok terjesztése."
Így igaz!
A 23 bejutott Jobbikos képviselőből 6-nak van középfokú végzettsége, 1-nek főiskolai, 16-nak egyetemi. Csak az angol nyelvismeretet listáztam ki: A 23 Jobbikos képviselőből 8-nál nincs feltüntetve a nyelvismeret, 2-nél van feltüntetve egy alapfokú angol, 9-en beszélik középfokon, 2-en társalgási szinten és 2-en felsőfokon.
Az arányokat elnézve nem értem az állítólagos "nagy számú" iskolázatlant köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!