Mi az oka, hogy a világon (az iszlám országokat kivéve) Magyarországon a legnagyobb az antiszemitizmus meg a zsidó fóbia?
Először is félreértés ne essék nem vagyok zsidó, sőt az alapján amennyit ismerek én sem kedvelem őket túlzottan(egy zsidó ismerősöm van akit bírok, de a többit utálom.)
Na szóval van a metapédia az a wikipédia copy ami a világ minden bajáért a zsidókat hibáztatja. Ennek a magyar nyelvű változata a legrészletesebb, úgy hallottam. A kurucinfót gondolom nem kell bemutatni senkinek. Nem tudom külföldön, hogy vannak vele ,de sok magyar tartja úgy hogy az ország minden bajáért a zsidók a felelősek. Lehet hogy a Borat egy-két jelenete is a magyarok zsidó fóbiáját figurázza ki csak a kazahokba átültetve. Szerintem az van Magyarországon, hogy a gazdag bankárok, politikusok, vállalkozók ráncigálják ide-oda a szegényeket, ezek között vannak zsidók, de nem kizárólag ők. Ti, hogy vélekedtek erről. Zsidók válaszait is szívesen várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!