Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy a világon (az...

Mi az oka, hogy a világon (az iszlám országokat kivéve) Magyarországon a legnagyobb az antiszemitizmus meg a zsidó fóbia?

Figyelt kérdés

Először is félreértés ne essék nem vagyok zsidó, sőt az alapján amennyit ismerek én sem kedvelem őket túlzottan(egy zsidó ismerősöm van akit bírok, de a többit utálom.)

Na szóval van a metapédia az a wikipédia copy ami a világ minden bajáért a zsidókat hibáztatja. Ennek a magyar nyelvű változata a legrészletesebb, úgy hallottam. A kurucinfót gondolom nem kell bemutatni senkinek. Nem tudom külföldön, hogy vannak vele ,de sok magyar tartja úgy hogy az ország minden bajáért a zsidók a felelősek. Lehet hogy a Borat egy-két jelenete is a magyarok zsidó fóbiáját figurázza ki csak a kazahokba átültetve. Szerintem az van Magyarországon, hogy a gazdag bankárok, politikusok, vállalkozók ráncigálják ide-oda a szegényeket, ezek között vannak zsidók, de nem kizárólag ők. Ti, hogy vélekedtek erről. Zsidók válaszait is szívesen várom.

2014. máj. 31. 19:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es pár válasszal feljebb írtam, hogy visszavonom ezt az állításomat,de a verbális zsidógyűlölet is antiszemitizmusnak minősül.
2014. jún. 1. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Mert sok magyar ismeri a zsidók velejéig romlott természetét és káosz iránti rajongásukat.
2014. jún. 1. 12:41
 13/14 PHP de kóder! ***** válasza:
nem veletlen, hogy a magyarokat mindenki ostobanak tartja :)))
2014. júl. 30. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Legutóbb nem Németországban koktéloztak meg egy zsinagógát? Na itt látszik meg, hogy Magyarországon ha valaki zsidó, az az ég világon semmit, de semmit nem jelent egy átlagember számára. Bezzeg az sohasem merül fel az ilyen kérdéseknél, hogy mennyi "büdös magyarozás" és "magyarkodás" jelzőket kapunk határon INNEN és TÚL.
2014. júl. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!