Mi történt a magyar baloldali érzelmű szavazókkal, kihaltak, vagy kimentek külföldre?
Kedves külföldön dölgozó! Semmit se törődj az elleneseiddel. Vagy irígység beszél belőlük,vagy más nagyon negatív érzelem.
Én 1981-ben Kanadában voltam a nővéremnél.Férjénél dolgoztam egy hónapot és a lóversenyen nyertem 1224 dollár 50 centet Soha sem lóversenyeztem. (Nővéremék mondták,hogy játszak.Ők adtak akkor 20 dollárt.)Így tudtam akkor kinthagyni 2000 dollárt amiért itthon kaptam 66ezer forintot. Azért csináltam így,mert a Bank kevesebbet adott volna itthon. Minden ember igyekszik a legjobb megoldást választani (Az irigyek meg nagy ívben...) Nekem a negyedik napon már sírógörcsöm volt. Mikor indultam gondoltam majd ott döntöm el,hogy maradok,vagy visszajövök.Augusztusban már itthon voltam. Sokat nyertem tájékozottságból. Megtudtam: Akik mindenféle jót dödörögnek a kinti helyzetről,hazudnak. Ezt talán többre értékeltem mint a pénznyereményt amire igennagy szükségem volt akkor.
Ne törődj a sok rosszindulatú amberrel!
Mi történt...?
Hát az történt, hogy ezek is szivesen kiabálénák amit III.Rchárd: "Országot egy lóért".Akkor már a királynak se volt országa, csak hát ezek meg nem akarják magukat ennyire elárulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!