Mi történt a magyar baloldali érzelmű szavazókkal, kihaltak, vagy kimentek külföldre?
"2-es, te is cserbenhagyod az országot, ahelyett, hogy itthon dolgozol, mész külföldre? Na szép."
A mocskos hazaáruló meg itt pampog, hogy ő ide tartozik és hogy ő nagynemzeti.
Hát igen, egyre több emberben kell manapság csalódni...
Mármint utolsó előtti írta jól le.Utolsó kommentelő meg balf_sz,ne törődj vele kedves külföldön dolgozó.
Teljesen egyet értek veled.
A külföldön dolgozó vagyok.
Nem is törődöm vele.
Ezzel a külföldi munkával megalapozom a jövőmet, tudok minőségi autót venni, normális, komfortos házat építtetni vagy venni Magyarországon....stb
Mint, írtam az országot el nem hagynám, de nem szívesen dolgoznék , sem Magyarországon lévő multinál, sem magyar vállalkozásnál.
Akik itt habzó szájjal szidják azokat,akik külföldön dolgoznak,azok csak irigyek azokra,akik jó pénzt keresnek nyugaton.
Magyarországon nincs elég munkahely fiatalok számára,ráadásul megbecsülés is nulla.Érthető miért mennek innen tömegesen el.
Hiába a (jobban teljesít) hazugsággyár.
Ha már a politikánál tartunk, így 2014-től a Jobbik már teljesen vállalható számomra.
2010-ben nem szavaztam volna rájuk, a mostani szemléletükkel már igen.
Miért éltek álomvilágban? A mostani fideszes szavazók többsége a volt baloldali szavazótáborból került ki, ők azok akiket minden hülyeséggel meg lehet vezetni. Szinte biztos vagyok benne, hogy akik most a békemeneten csápolnak azok 2006 előtt az MSZP-s gyűléseken tették ugyan ezt. Nagyon kevesen vannak az igen eltökélt szavazók, én egyet sem ismerek. Olyan ismerősöm is van aki anno MSZP-re szavazott most a Jobbikra, nem hazaérzelműségből, hanem pusztán személyes okokból mondván, hogy ők javítanának a helyzeten.
Teljesen felesleges ennyire komplexen látni a dolgokat, a többség nem identitás tudatból szavaz pusztán személyes okokból. A Jobbikosok sem hazafiak vagy mit tudom én, hanem lehet, hogy a szomszédságukban ott lakik 200 cigány akik nem hagyják őket élni vagy pusztán már nem bízik az MSZP-ben és a Fideszben "hát, ha" elven rájuk szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!