Miért van az, hogy a sok oroszpárti közül egyik sem menne Oroszországba lakni (KGBélát leszámítva), ellenben Nyugat-Európában, nyugat-európai életszínvonalon szívesen élne a nagy részük?
Szóval szerinted ha mondjuk én védem az afrikai éhezőket akkor oda kell mennem lakni? Ha a globális felmelegedés miatt a norvégoknál kezdem tanulmányozni a jégtáblákat oda kell mennem lakni? Ha a kínai éhező gyereket védem amiért dolgoztatják éjjel nappal a NYUGATIAK akkor oda kell mennem lakni?
Nem nagyon értem a logikádat. Amúgy ha vége ennek a heehee haahaa shownak és kimutatja igazi arcát akkor kénytelen leszek. http://www.youtube.com/watch?v=Byc4hGCpI-U
"Szóval szerinted ha mondjuk én védem az afrikai éhezőket akkor oda kell mennem lakni? Ha a globális felmelegedés miatt a norvégoknál kezdem tanulmányozni a jégtáblákat oda kell mennem lakni? Ha a kínai éhező gyereket védem amiért dolgoztatják éjjel nappal a NYUGATIAK akkor oda kell mennem lakni?"
Ti nem csak egyszerűen véditek őket, hanem azt akarjátok, hogy a Jobbikon keresztül Putyin uralkodjon Magyarországon, ahogy teszi most Fehéroroszországban Lukasenkón és ahogy tette Ukrajnában Janukovicson keresztül.
Óriási különbség van aközött, hogy védesz valamit vagy éppen a csicskása akarsz lenni.
"Nem nagyon értem a logikádat."
Nem csodálom.
"Amúgy ha vége ennek a heehee haahaa shownak és kimutatja igazi arcát akkor kénytelen leszek. http://www.youtube.com/watch?v=Byc4hGCpI-U"
Ennek meg nem értem, hogy mi értelme van. Hogy jön ez ide?
"Ennek meg nem értem, hogy mi értelme van. Hogy jön ez ide?"
Hát ez a baj. Hogy nem érted. Nem csodálom.
" hanem azt akarjátok, hogy a Jobbikon keresztül Putyin uralkodjon Magyarországon"
Röhejes vagy. Megkérdezhetem, miért pontoztátok le a 8-ast??
Annyira gáz, hogy a SAJÁT HAZÁMBAN AKAROK ÉLNI????
A nagy liberósok szerint tehát kötelező lett nyugatra menni a jobb életért?
Jelenleg Magyarországon élek, de Ausztriába járok dolgozni.Kocsival 1 óra a munkahelyig 1 óra vissza.
Nekem teljesen jó, nyugat-európai színvonalon élek, de Magyarországon.És nem mosogatni járok vagy sertést csontozni.
De, ki nem költöznék.
Eu nélkül is tudnék kint dolgozni.Egyes rokonaim már a 90-es évek óta kint dolgoznak.
Akarna a franc Oroszországba költözni, én magyar vagyok, nekem teljesen jó itthon.
Oroszországot azért szeretem, mert sok történelmi európai értéket tudhat magáénak.
A nyugat meg teljesen elfajzott.
Persze. De a finneknél, meg a svédeknél meg tök meleg. Azért özönlenek oda a magyarok. Hogy az angol, német szavannákról ne is beszéljünk. Csak az oroszoknál van hideg.
Az a vicces hogy mindenki tudja miről van szó, de megy a szájkarate. Amíg a németekhez, angolokhoz vagy bármelyik nyugateurópai országba mindenki szívesen megy, vagy vágya hogy ott éljen, dolgozzon, addig a rühes oroszokhoz senki be nem tenné a lábát, pláne nem élne ott senki. De azért bőszen mellette vannak! Persze...
"Neki adsz igazat? Akkor költözz hozzá! " - Annyira tipikus...
Imádni az oroszokat? Miért kéne?
Az ukránokat? Őket pláne nem.
Ők az oroszok kicsiben.
Ahogy az oroszok nem ismerik el az ukránokat külön népnek (kisoroszok), éppúgy az ukránok sem ismerik el a ruszinokat (kárpát-ukránok). Az ottani magyarokat meg kifejezetten rühellik. A Vereckei emlékművet többször megrongálták, a puccsista parlamentjük egyik első intézkedése a nyelvtörvény eltörlése volt, amely biztosította a magyarok saját nyelvhasználatát.
Csak az ideiglenes elnöküknek volt annyi esze, hogy ezt megvétózta. (Talán félt, hogy a támogatóik kihátrálnak mögülük.)
Kőkemény nacionalizmus mindkét oldalon.
Nem kell szeretni egyiket sem.
Ettől függetlenül bárkinek lehet véleménye pro és kontra.
(Ezért nem költözünk Oroszországba. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!