Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért olyan gyenge,...

A Jobbik miért olyan gyenge, hogy soha nem tud nyerni és ráadásol nagy százalékban le van maradva az előtte lévőtől?

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 21:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%

Talán azért, mert nagyon kevesen akarnak nagynemzeti Magyarországon élni.

Szerintem még a Jobbik támogatóinak a 90%-a sem, csak már elegük van belőle, hogy folyamat melóznak, miközben semmit nem ér a fizetésük, a sok korrupcióból, a cigányokból, a szakállas nőkből és a többi gusztustalan ökörségből és hát jobb híján ott van a Jobbik, amire szavazni tudnak, mert ők azt ígérik, hogy rendet tesznek.

De le merem fogadni, hogy nem akarnak kettőskereszteket, Horthy-szobrokat, Trianon emlékműveket, rovásírásos helységnévtáblákat avatni, nem akarnak trikolór és árpádsávos zászlót lengetni egész nap, miközben Kárpátia és Magozott cseresznye dübörög a rádiókban és nem akarják, hogy minden este be legyen ellenőrizve, hogy mennyire szartak piros-fehér-zöldet aznap. Nem akarnak kilépni az EU-ból és nem akarnak orosz gyarmat lenni, mert nagyon jól tudják, hogy Salzburgban jobb életük van az embereknek, mint Jakatyerinburgban.

2014. máj. 26. 22:27
 22/33 anonim ***** válasza:
68%

"Nézd meg a választási eredményeket inkább."

Minek nézném? Ilyeneket csak a bolond ember nézeget.

2014. máj. 26. 22:49
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha ár sok gyökér van az országban de azert a többség még nem dől be nekik.
2014. máj. 27. 01:06
 24/33 WheneverYouWant ***** válasza:
69%
Egyre többen és többen lesznek... és aki egyszer jobbikos lesz az valószínűleg az is marad. Tehát a támogatottság folyamatosan nő. Ha egyszer kormányra kerülnek akkor soha többé sem a Fidesz sem az MSZP nem fogja tudni leváltani őket... annál is inkább mert a politikusaik fele börtönben lesz... Ettől félnek ennyire de előbb utóbb a jobbik kormányon lesz.
2014. máj. 27. 02:48
 25/33 anonim ***** válasza:
41%

"Egyre többen és többen lesznek... és aki egyszer jobbikos lesz az valószínűleg az is marad."

Én jobbikos voltam egy ideig, de aztán 19 éves koromtól kezdve egyre jobban kiábrándultam belőlük. Ez 2011-ben volt, azóta pártfüggetlen vagyok.

2014. máj. 27. 06:07
 26/33 anonim ***** válasza:
53%

""Egyre többen és többen lesznek... és aki egyszer jobbikos lesz az valószínűleg az is marad""

A jobbik támogatói főleg a fiatalok (25 év alatt). Ezek a szavazók nagy része még gyerekfejjel gondolgodó - lázadó egyén aki nem lássa át a dolgok mibenlétét. Aztán az ember idősebb korában megkomolyodik , okosodik , családot alapít és már a mindennapi dolgok komolyabb megértése - átlátása után már egy olyan országban szeretne élni ahol nyugalom van és a családja biztonsága az első ezért felhagy a jobbik uszító és sokszor meggondolatlan politikájával. Személy szerint én is a 15-25-ös éveimben lázadó voltam akit nem érdekelt a másik jogai és a saját cselekedetem következményei sem csak lázadtam a rendszer ellen. Aztán idősebb koromban rájöttem, hogy a dolgok nem úgy működnek ahogy azt még szinte gyerekfejjel gondoltam. Már most idősebb (nem vagyok öreg) fejjel a dolgokat átlátva már nem szavaznék a jobbikra.

2014. máj. 27. 07:19
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

"Magyarország legtámogatottabb pártja? Ez vicc. A Jobbik összességében még vesztett is az áprilisi eredményéhez képest, most csak azért lett második, mert a baloldali pártok külön indultak. Van 1 millió 20 ezer Jobbik szavazó, elégedjetek meg ennyivel, a többi ember nyugodtan, gyűlölködés mentesen, előítéletektől, összeírásoktól mentesen akar élni. Normális értékrend szerint élő embereknél a Jobbik nem opció!"

+1

2014. máj. 27. 07:53
 28/33 anonim ***** válasza:
Jobbik alapból olyan generációs part amilyen a Fidesz volt.
2014. máj. 27. 08:03
 29/33 anonim ***** válasza:
9%

"Jahh, irígykedünk, hogy minket nem

utál az ország 90%-a. :D"

Ha a fideszt utálnák nem szavazták volna meg. Egyelőre a fideszt kedvelik a legtöbben.

2014. máj. 27. 09:09
 30/33 anonim ***** válasza:
Tekintettel arra, hogy mindenekelőtt a "támogatni" szó fogalmát kellene tisztázni, valamint arra, hogy utána azt kellene értelmezni, hogy mit jelent a "legtöbb", meg "első" a politikában, és mivel ezek tisztázására, pláne valamiféle megegyezésre bennük, semmiféle esélyt nem látok, úgy gondolom, a kérdés nem megválaszolható. Túl sok feltétel hiányzik a válaszhoz. Beszélni róla, persze lehet vég nélkül. De minek, hogy múljon az idő?
2014. máj. 27. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!