Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az összes választást a Jobbik...

Az összes választást a Jobbik nyeri?

Figyelt kérdés

Vona Gábor szerint a jövőt nem lehet megállítani, a Jobbik a Fideszt is legyalázza hamarosan. Most egy jelentéktelen 37%-kal kaptak csak kevesebb szavazatot, mint a Fidesz. Hatalmas sikerként könyvelhetik el, hogy 5%-kal tudták csökkenteni a rájuk szavazók arányát az országgyűlési választáshoz képest. Egy magyar gárda tagtól megtudhattuk, hogy visszafele sült el az álkémügy, hiába is mesterkedtek ellenük. Mindeközben ők 5%-ot vesztettek, a baloldal összességében ugyanazt a szavazatarányt kapta (csak most külön indultak), a Fidesz meg növelte az előnyét. Akkor ezt így most hogy?

De most komolyan, mikor vesztették el a kapcsolatot a jobbikosok a valósággal?

Már az országgyűlési választásról is komolyan azt hitték, hogy megnyerik.

2014. máj. 26. 01:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
Idióták. Amúgy 4 éve ugyanezt mondták, hogy majd váltópárt lesznek, aztán most itt tartunk.
2014. máj. 26. 01:26
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
Hajrá, Hajrá, Hajrá, ! ! !
2014. máj. 26. 01:31
 3/19 anonim ***** válasza:
30%

Győzelem!

Majomketrec!

2014. máj. 26. 01:32
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Megint az a probléma, hogy volt önbizalmuk? Ne kezdjük már elölről. Senki nem tudta, hogy a részvételi arány ekkora negatív csúcsot ér el. Én jobbikos vagyok, mégse mentem el szavazni. Az előző választás megtanította, hogy felesleges, úgyis sok a birka, a maradék meg el lesz mutyizva. Ennyit az a séta nekem nem ér, tudtam hasznosabban is tölteni az időmet.
2014. máj. 26. 01:34
 5/19 anonim ***** válasza:
44%

"De most komolyan, mikor vesztették el a kapcsolatot a jobbikosok a valósággal?"

Szerintem alapból Narnában élnek ezt inkább ne firtassuk.

Am meg mit vársz ilyen kijelentések után h

"Nem az ÁVH fog grasszálni BP-utcáin hanem az Iráni Nemzeti Gárda"

"Nem vagyunk demokraták"

"A Jobbik egy szélsőséges agresszív párt"

"A hazaárulok lámpavason fognak lógni"...

Ezekről mind van videó nem én találtam ki.

Ezek után nincs mit csodálkozni h nem kívánatosak az emberek 90%-ánál.

Én nem szeretném akasztva látni a barátaimat csak azért mert liberálisok.

2014. máj. 26. 01:38
 6/19 anonim ***** válasza:
35%

győztünk vagy sem?

Jobbik...Putyin...Persze...

2014. máj. 26. 01:43
 7/19 anonim ***** válasza:
41%

01:38: Nem baj, öreg. Majd ti, libsik megoldjátok az ország problémáit, felvirágoztattok mindent. A kisfiúkra szoknyát adtok, a kislányok majd szakállt növesztenek, és gyereket szülni nem fog senki, mert mindenki a maga nemét szereti. Kihal az ország, nincs több gond, se Jobbik, se emeszpé...

Ez a célotok, nemde?

2014. máj. 26. 01:47
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
Másodikok lettek, hadd örüljenek.
2014. máj. 26. 02:19
 9/19 anonim ***** válasza:
23%
Ki más nyerhetné?
2014. máj. 26. 05:59
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Politikus szövegelést nem kell komolyan venni. Egyszerűen ez a dolguk. Dumálni a nagy semmiről olyanoknak akik erre vevők. Ha nem lenne vevő senki se a süketelésre csak a tényekre akkor az politikus hungaricus se bloffolne állandóan
2014. máj. 26. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!