Ennyi. Megint megverte a Fidesz a baloldalt, és a jobbiknak se jött be a "most legendásan jól fogunk szerepelni" duma. Vélemények?
A jobbik "veresége" főleg fáj, hiszen állandóan lökik a sódert, hogy ekkor fognak jól szerepelni, meg akkor, csak látnám már végre: mikor?
Én nem lepődtem meg a rekord-alacsony részvételen, de azon már igen, hogy még itt is a Fityesz áll bőven nyerésre. Én sokkal kiegyenlítettebb eredményre számítottam. Azt gondoltam, hogy most szorosabb lesz a verseny, mert talán a vesztes pártok hívei aktiválják magukat...
Hát, nem ez történt. Totális a dominancia; nem semmi.
# 13:
Minden párt az ostoba és buta, gondolkodni nem tudó emberekre épít, nem csak a Jobbik.
Őszinte legyek? Erre számítottam.
Gondoltam, hogy csak a legnagyobb fanatikusok mennek el, az pedig a Fidesznek van a legtöbb.
Nem értem, hogy sokaknak miért lett ez meglepetés.
"De egyébként nem mindegy, hogy kik jutnak be EU parlamentbe? Az EU parlamentnek úgy sincs joga törvényeket hozni. Ez csak a politikusoknak jó, az indokolatlanul magas EU parlamenti fizetést akarják semmi mást."
Ez kb. így is van.... mondjuk annyival kiegészíteném, hogy van joga irányelveket és szabályzókat létrehozni, de csak abban az esetben, ha az adott tagországokkal megegyezik a bevezetendő rendelkezésekkel kapcsolatban. A többi úgy van, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!