Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi. Megint megverte a...

Ennyi. Megint megverte a Fidesz a baloldalt, és a jobbiknak se jött be a "most legendásan jól fogunk szerepelni" duma. Vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

A jobbik "veresége" főleg fáj, hiszen állandóan lökik a sódert, hogy ekkor fognak jól szerepelni, meg akkor, csak látnám már végre: mikor?

2014. máj. 25. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Könnyű annak a pártnak nyerni ami az értelmi fogyatékosokra épít.Nem kell érvelnie,nem kell program,az idióta gondolkodásra képtelen szavazóbázisnak elég a szlógen máris siet voksolni.
2014. máj. 25. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Bizony 11es így van ez.
2014. máj. 25. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

Én nem lepődtem meg a rekord-alacsony részvételen, de azon már igen, hogy még itt is a Fityesz áll bőven nyerésre. Én sokkal kiegyenlítettebb eredményre számítottam. Azt gondoltam, hogy most szorosabb lesz a verseny, mert talán a vesztes pártok hívei aktiválják magukat...

Hát, nem ez történt. Totális a dominancia; nem semmi.

2014. máj. 25. 21:55
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

# 13:

Minden párt az ostoba és buta, gondolkodni nem tudó emberekre épít, nem csak a Jobbik.

2014. máj. 25. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Én nem mentem el szavazni most az EP választáson, mert nekem az Unióból van elegem... Amúgy a FIDESZ-re szavaztam.
2014. máj. 25. 22:03
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

Őszinte legyek? Erre számítottam.

Gondoltam, hogy csak a legnagyobb fanatikusok mennek el, az pedig a Fidesznek van a legtöbb.

Nem értem, hogy sokaknak miért lett ez meglepetés.

2014. máj. 25. 22:08
 17/20 Vadkan01 ***** válasza:
68%
Most se vettem részt ebben a cirkuszban, haha. De egyébként nem mindegy, hogy kik jutnak be EU parlamentbe? Az EU parlamentnek úgy sincs joga törvényeket hozni. Ez csak a politikusoknak jó, az indokolatlanul magas EU parlamenti fizetést akarják semmi mást.
2014. máj. 25. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:
2014. máj. 25. 22:22
 19/20 A kérdező kommentje:

"De egyébként nem mindegy, hogy kik jutnak be EU parlamentbe? Az EU parlamentnek úgy sincs joga törvényeket hozni. Ez csak a politikusoknak jó, az indokolatlanul magas EU parlamenti fizetést akarják semmi mást."

Ez kb. így is van.... mondjuk annyival kiegészíteném, hogy van joga irányelveket és szabályzókat létrehozni, de csak abban az esetben, ha az adott tagországokkal megegyezik a bevezetendő rendelkezésekkel kapcsolatban. A többi úgy van, ahogy írtad.

2014. máj. 25. 22:26
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
A Fidesz tönkre verte az összes többi pártot. Én már megszoktam, hogy a buktások kifogásokat keresnek, többet nem is várok, már tényleg megszoktam. A Fidesz nyerhetne 100 választást is, mindegyikbe belekötne valaki!
2014. máj. 26. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!