Nem unalmas már ez a "diktatúra van" duma? Van fogalmatok arról egyáltalán mi is az a diktatúra?
Én speciel már rosszul vagyok, ha valakitől ezt hallom..."diktatúra van"
Én unom.Nagyon is!
Focializmus van.
Ebben az országban csak stadionokat építenek orrba-szájba.
Csak már focistákat kéne keresni a mostani lúdtalpasok helyett.
"Én speciel már rosszul vagyok, ha valakitől ezt hallom..."diktatúra van" "
Pedig még egy darabig ezt fogod hallani.
Engem az idegesít, hogy az mszp lemásolja az őket ellenzők viselkedését. Először ugye Gyurcsány ellen szólaltak fel, mert egyértelműen kiderült hogy hazugsággal nyert választásokat, utána nem mondott le, a nép akaratának ellenére. Tehát gyakorlatilag úgy volt hatalmon, hogy a nép ellenezte ezt, és a tüntetőket szétverette a rendőrséggel. Ez azért közel van a diktatúrához.
Ehhez képest a fidesz egy olyan kormány, amilyen, de mögöttük legalább még mindig ott van a szavazók (nem az emberek, csak a szavazó emberek) nagy része. Tehát ez sztem sehogy se lehet diktatúra. Az mszp viszont megpróbálja eljátszani azt, hoyg a fidesz ugyanolyan mint az mszp, és hogy az mszp is egy lázadó, és a szabadságért meg a jóért harcolnak. :D
De a legnevetségesebb érv ez a híres "kétharmad". :D A szavazók kétharmada a fideszre szavazott, tehát diktatúra van... lol. (Mielőtt valaki elkezdené magyarázni nekem, értem én hogy az a bajuk hogy így "bármit" megtehetnek, csak a probléma az, hogy úgy tudom, még mindig nagyobb a bázisuk mint az mszp-lmp-meg együtt 2014 meg kitudja milyen szarral próbálkoztak még csapatnak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!