2/18 anonim válasza:
Próbáld meg értelmesen megfogalmazni a kérdést.
3/18 anonim válasza:
Mert nem engedik. Ha kilépnénk megtámadnának mint a szovjetunióban csak nem fegyverrel hanem gazdasági eszközökkel. Ez egy birodalom, egy diktatúra ahonnan nincs kilépés. Magyarország nem független.
4/18 anonim válasza:
Majd ha megtanulod,hogy miben is vagyunk benne, akkor tiltakozz ellene. Nekem nincs bajom azokkal akikkel nem vagyok egy velemenyen ha tudnak ertelmesen ervelni, de te meg hulyeseget is kerdezel.
6/18 anonim válasza:
Ilyenben nincs benne az ország.
Az azért megvan, hogy ami itt az elmúlt pár évben történt fejlesztés/bővítés/stb., az szinte mind EU-s pénzből jött létre? Ha kilépnénk, ez az ország ahogy van, csődbe menne azonnal, bár most se vagyunk tőle messze.
7/18 anonim válasza:
Vissza lenini útra! Éljen a Jobbik!
8/18 anonim válasza:
"Ez egy birodalom, egy diktatúra ahonnan nincs kilépés."
Egy ilyet az EP választás napján beírni: EPIC. :DD
9/18 anonim válasza:
Nem is vagyunk benne. Amire te gondolsz, az az Unió.
10/18 anonim válasza:
Ha komoly a kérdés, akkor máris választ kaptam, hogy miért tart az ország, ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!