Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme titkolni? Ez ugyan...

Mi értelme titkolni? Ez ugyan az mint volt. Nem engedik hogy kilépj. Még is miért van ennyi támogatója egy ilyen rendszernek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=fBPNrNgBncE

Csak pár példa akik kilépnének: Anglia, Spanyolország, Olaszország, Görögország...

Még is miért jó hogy erőszakkal ránk kényszerítik az akaratuk. Az afrikai unióval ugyan ez a helyzet. Ott is harcok dúlnak. Szóval cseppet sem a nép akarja.

#Európai Unió #afrikai eu
2014. máj. 24. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát igen 100 év alatt sok minden változott ez nagy felfedezés. Ne a múltba akarj már élni hanem a jelenbe és a jövőre tervezz. Tedd az életed jobbá, mert ez a rendszer közel se olyan rossz mint ahogy egyesek elsiránkoznak rajta. Itt van Ukrajna láthatod milyen jó nekik az unió nélkül, pedig sokkal nagyobb ország mint a magyar hon. Sőt sorolnám tovább Szerbia, Montenegró, Albánia, Fehéroroszország és ismét Ukrajna ezek az országok mérföldekkel le vannak maradva tőlünk, pedig ők függetlenek. EU amit hozott az az h egy aránylag élhető szinten élünk tudom lehetne jobb is, de akkor is jobb mint a külsős országokban. Az pedig h most nehezebb lehet megélni egy fizetésből, nem az EU hibája, hanem a felelőtlen magyar politikáé és persze a gazdasági válságé.
2014. máj. 24. 10:08
 12/17 A kérdező kommentje:

Megnézte valaki is a videót? Vagy csak a főcímet sikerült elolvasni? Abban benne van hogy a szovjetunót azért hozták létre hogy ne legyen több háború és hogy létrejöjjön a szovjet nép. Ami egyesíti a határokat. Most az eu ban dettó ezt mondják a szovjet szót kicserélve európaira.

Jelenleg csak a gazdaságot szipojozzák ki.

Norvégia sincs az euban ahogy írtam. Kicsit jól élnek. Valami listán a legélhetőbb országnak választották.

Mindenesetre mint magánszemély azért zavar mert ha sikerül végleg mindent egyesíteniük úgy hogy egy négyzetméter független föld se legyen akkor mi van ha úgy döntenek mostantól diktatúra van? Mindig kell egy ellenpólus. ha viszont nem lesz ellenpólus akkor semmi nem akadályozza meg őket hogy egy kommunista rezsimet vezessenek be ahol csipeket ültetnek be meg hasonló dolgok.

Egyenlőre ha kivándorlok akkor lehet szolga külföldön. Ez tényleg jó az eu ban. Viszont az hogy ez nem csak nekem jut eszembe hanem mindenkinek már kevésbé jó. Gyakorlatilag megszűnik a szuverenitás. Eltűnik az amiért európa európa. Az európaiak miatt.

Sokat mint kis ember áruljátok már el mit nyerek ezzel? Még is mit élvezhetek én ezen? Utazhatok. Hát igen. Akár Brazíliába is utazhatok pedig nem eu tag.. Egyéb? Kimehetek szolgának? Vagy idejönnek a cégeikkel és itt lehetek szolga? Valami más?

2014. máj. 24. 10:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Mit profitálhatok én az euból? Amit egy kis magánszemélyként elérhetek csak azért mert eu van?
2014. máj. 24. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet h én csak a címet olvastam el, de akkor te se láttál közelebbről egy történelem könyvet. A szovjetuniót nagyon nem a háború ellen hozták létre és végképp nem a határok megszűnése miatt. Alapból diktatórikusan erőszakkal vitték bele az országot és tovább folytatták a háborút. Amíg az szovjetuniót a "proletárdiktatúrán" alapult addig az Európai Unió a demokrácián alapszik. Olyat pedig nem fognak tudni tenni h egyszer csak diktatúra lenne mert az európai azért értelmesebb nem vmi keleti barbár nép. A másik pedig nem olyan politikusokat kell bejuttatni mint a jobbikosok akik ilyen diktatúrás jellemzőkkel rendelkeznek.

Nem szeretnélek a kis álmodból felébreszteni, de ha külföldre nem takarítónak vagy mosogatónak mész ki tehát nem a legalja képesítés nélküli munkát végzed akkor hidd el nem szolga leszel. Ugyan úgy ha Magyarországon egy jó cégnél dolgozol megint nem leszel rabszolga, de vannak magyar cégek ahol ugyan úgy csak egy szolgának tartanak és kiszúrják minimálbérrel a szemed. Találsz itt egy videót amiben egy orosz csávó dumál és bekajálod az egészet.

2014. máj. 24. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Mi a garancia arra hogy nem lesz diktatúra? Az hogy az európai értelmes? Látom most is egy transzvesztitát választottak győztesnek az eurovízión. Nagyon értelmesek. Szóval? Mi a garancia?
2014. máj. 24. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:

"Norvégia sincs az euban ahogy írtam. Kicsit jól élnek. Valami listán a legélhetőbb országnak választották."

Ezzel mit szeretnél mondani? Hogy azért élnek jól, mert nem EU-tagok? Nézz utána, azért élnek jól, mert van olajuk.

2014. máj. 24. 10:37
 17/17 A kérdező kommentje:

Már megvették az oroszok a maradékot. Amúgy mi történt az Angol, Spanyol, Olasz Görög országokban hogy még sem működik a tökéletes eu?

Még mindig kérdezem mi a garancia hogy nem lesz diktatúra? Minden ez irányba mutat. Világbank, egyesülések, egységes törvények egységes végrehajtók.

Mi a garancia?

2014. máj. 24. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!