Ez igaz, hogy Vona Gábor zsidó származású?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 14:06
11/29 anonim válasza:
Vona Gáborban van egykét "vonás"
Kifejezetten cigány!
-sebaj-
Ezen lehet maflázni, de tény az, hogy a nagy demo usa ősében, feketéket rabszolgasorban tartó vezírek közt is a legelvetemültebbek a felszabadított fekete hajcsárok voltak!
12/29 Dick Esmen válasza:
Bantu,de van benne piréz vér is.
14/29 anonim válasza:
Én meg úgy olvastam, hogy valaki örökbe fogadta, aki zsidó volt, a nevére íratta, aztán Vona visszavette a saját eredeti nevét.
15/29 anonim válasza:
a származásáról, nevéről ebben az interjúban számol be részletesen.
16/29 anonim válasza:
Szerintem, csak Pirez szarmazasu, mas jellem-vona-st nem lehet latni benne!
17/29 anonim válasza:
"Nem hinném, csak annyi zsidó van a politikában, hogy mindenkiről feltételezik. Morvai Krisztina viszont elég köztudottan az."
Bárcsak az lenne. De sajnos nem az. Sokkal rosszabb. Rá kell nézni, és már látszik.
Viszont az lehet hogy megtévesztésből valahova azt írta magáról hogy zsidó.
18/29 anonim válasza:
17/17 részére lenne egy kérdésem.
segits már nekem ebben,mert nem tudom kitalálni mire is gondolsz.
egyszerübb lenne ha leirnád.lövésem sincs hiába nézek rá....
19/29 avalon1 válasza:
Az info hogy zsidó egy hamis papir alapján vált pletykává, mellyel tele van a net. Egy zsidó szertartásra hiv a Vona család egy Gabit. A papir nem bizonyitek, valamint a dátum sem helyes ( 1991.aug.26. Szombat -jelenik meg a levelen de valójában hétfő volt)
20/29 avalon1 válasza:
A Gabi lehet Ggabriella is, Vona család , meg több is lehet egy helységben. A városunk mellett helyezkedő faluban sokan Bíró nevűek , de nem rokonok. Az meg a másik dolog, hogy a papírt én is meg tudom írni három perc alatt és terjeszteni a neten, nem hozzá nagy tudás. Szoval hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!