Normáááális? Előre is elnézést kérek, kicsit hosszú lesz - de ígérem, érdemes elolvasni. (tovább. )
már nem tudom hogy, mikor, hogyan, de valamilyen úton- módon rákeveredtem a "nemzeti hírháló" nevű izé levelezési listájára, azóta napi rendszerességgel kapom tőlük a leveleket.
tudom, már régen spambe kellett volna tenni, de annyira élvezetes olvasni a sok- sok összeesküvéselmélet hívő agymenéseiket, hogy nem tudom megállni, hogy bele ne tekintsek az aktuális viccládájukba.
így történt ma is, amikor egy olyan gyöngyszemet találtam, amit most megosztok a tisztelt publikummal.
olvassátok el figyelmesen - aki meg tudja fejteni, hogy mit is akar jelenteni ez a szóhalmaz, annak kisorsolok ey fél hangszórót!
és imé a szöveg:
"NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS
Dr. Semlyén Zsolt úr, KDNP elnök kezéhez
Igen tisztelt Országgyűlési Képviselő KDNP Elnök Úr és Képviselőtársai!
Ezt a közérdekű bejelentést az ügy KDNP-s előzményei alapján nyújtom be Önökhöz. ORSZÁGRABLÁSBAN, NÉPIRTÁSBAN BŰNSEGÉDKEZO, TITKOSSZOLGÁLATOS (?) TUDÓS TERRORISTÁK URALJÁK A ZSIDÓ- ÉS A KERESZTÉNY EGYHÁZAKAT IS ÉS A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁKAT: a Tóra és Talmud alapján bunözové programoznak embereket, akik mások kenyerét, ételeit gyilkoló hatásúvá teszik, mivel a kivégzoméreg, idegméreg káliumsókkal kevert konyhasóval ízesítéssel a sejteket körülvevo, s a köldökzsinóron keresztül a magzatot is tápláló vérfolyadékban az addigi, élettanilag optimális NaCl:K= 0 9:0,9:0,02 fiziológiás arányt a sejtek muködését ellehetetleníto Na:K=1:1-re, vagyis a desztillált vizet ivás akadályozásával, és veszélyes állatokra, pl. a gyilkos darázs, gyilkos méh, pestises
patkány, újabban madárinfluenza, disznóinfluenza terjedésére stb. is alapozva, tervszeru biológiai népirtást folytatnak. Lásd a software-t: Mózes II. 23. 26,28,29,30, V.7. 2,22, Talmud, Taanith 10 a. lap, Baba kamma bunelköveto kutatók csalásainak a kiderülései, nemzetközi leleplezodései is bizonyítják, lásd: www.aquanet.fw.hu!"
a kérdésem csak annyi, hogy vajh' hány agyament egyén vagyon eme kicsiny országban, aki vevő ilyen méretes baromságra?
nem tudom, hogy az említett művész úr műve- e, már kitöröltem a levelet.
sajnos molnáron kívül szaladgál még szép számú gyakorló elmebeteg kishazánkban...
lehet, de azokra már immunis vagyok.
erre a gyöngyszemre csak azért figyeltem fel, mert ez már művészi... karinthy megnyalta volna a tíz ujját egy ilyen olvastán :)
adok egy címet, itt lehet szemezgetni az emberi elme mélységeiből:
a hülyeség nem politikafüggő! szerintem jobb és baloldalon egyaránt megtalálhatóak olyan zavart elméjű emberek akik ilyeneket írkálnak, mi több hisznek is benne. ezt az elmekórtan a doxazma névvel jelöli. rögzült kórós tévhitek, skizofréneknél alap.
csak hogy egy másik példát hozzak, pár éve mikor Váralján voltam a Polgári Körök Országos Találkozóján,....ott egy középkorú úr a saját maga által sokszorosított röplapokat osztogatta, miszerint ellene egy összeesküvés folyik, a titkosszolgálat lehallgatja a telefonját, figyelik őt műholdakról, helikopterekről, és azért szereltetnek föl annyi házra parabolaantennát, hogy a róla szóló jelentéseket tudják közvetíteni.
Még egy, ebből a kultúrkörből származó gyöngyszem:
"Ha figyelmesen összevetjük a koponyakristályok, illetve a koronakristályok történeteit, érdekes összefüggéseket vehetünk észre.
Az első, s talán legfontosabb, hogy valamennyi kristály a Földön kívülről származik. A koponyakristályok 12 különböző bolygóról származnak, a koronaköveket pedig Arvisura-Anyahita, azaz a magyarok Nagyboldogasszonya a Szíriusz-rendszerből hozta ide. Azonban a feljegyzések azt nem igazolják, hogy valóban mind ott is készültek. Az indián monda szerint ugyanis 12 planétából áll ez a bizonyos kozmikus csoport, s ezeknek van egy vezérbolygója, ami a Szíriusz-rendszer negyedik bolygója. Így meglehet, hogy mivel Anyahitáék éppen erről a központi helyről érkeztek hozzánk, előtte szintén különböző bolygókról gyűjtötték össze a köveket. Ezt látszik igazolni az is, hogy mindkét esetben 12-12 kristályról van szó. Tudjuk azonban, hogy a kristálykoponyák esetében létezik egy nagyobb, 13. kristály is (és itt egy másik analógiával állunk szemben, hisz Jézus tanítványai is 12-en voltak, illetve a 13., mint legnagyobb tudással bíró, maga Jézus). Nos, a koronát kutató szakemberek elméletei között is találunk olyan állítást, miszerint a Szent Koronához szintén tartozott egykor egy nagyobb, 13. kő. Ez pedig valaha a jelenlegi kereszt helyén állt, tehát egy valóban központi helyen. Azt a vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy a jelenlegi kereszt nem eredeti ráhelyezéssel, hanem csak később került föl, lévén a foglalat jóval bővebb. Egyes látó emberek véleménye szerint valóban egy nagy szent kő volt a helyén, azonban bizonyos okok miatt azt levették onnan, s visszajuttatták a Szíriusz-rendszerbe. Hogy pontosan miért, azt nem tudni, de talán hamarosan elérkezik majd az idő, amikor – a 13 kristálykoponya összeállásához hasonlóan – a 13 szent kő is egybegyűlik a magyar Szent Koronán, s ekkor talán valóban egy új korszak veszi majd kezdetét számunkra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!