Miért védi a Jobbik párt pár tagja tűzzel vassal a "párt érdekeit"?
Szinte vérben forog a szemük, ha a pártról rosszat mondanak.
Több pártnál is megfigyeltem ezt, de csak a Jobbik, illetve talán még a DK pártok tagjainál ilyen vehemens. Miben másabbak ők, mi ennek az oka, miért van ez?
"Miben másabbak ők, mi ennek az oka, miért van ez?"
Ápr. 6-án nem győztek. Frusztráció, kielégületlenség, látják a vezíreiken, hogy azok nem tudták kellőképp körbeondózni a parlamentet az alakulóülésen, és ezt a mélyen gyökerező gyűlölködést most bizony szépen szertefröcskölik a többi -egyébként józan- polgártársaik irányába. Ennyit várhatsz a jobbiktól, és a hírhedt (trógermocsokkakihulligánlumpenaluliskolázott) támogatói körétől.
A DK merőben más, az a párt egy egészen apró politikai közeg jelenleg. Olyannyira, hogy jómagam még nem is találkoztam DK-támogatóval, csak a klasszikus MSZP-s összeborulásosdit játszó agyaspolgárokkal.
"Biztos,hogy ez kérdés számodra?"
Ezt hogy érted?
"Több pártnál is megfigyeltem ezt, de csak a Jobbik, illetve talán még a DK pártok tagjainál ilyen vehemens. Miben másabbak ők, mi ennek az oka, miért van ez?"
Nem értem mivel különbek a szoci, fidex-fanatikusok, kevésbé vehemensek?
Mert te engednéd hogy mikor nicns semmi bűnöd, nem tettél semmit rosszat, mindenfélével vádoljanak.
Hogy náci vagy, hogy fasiszta, hogy útálod a zsidókat kollektíven, a cigányokat főbelőnéd, és ezekhez hasonló.
Hogy Oroszországtól meg Irántól kapnak irányításokat, ilyeneket mondanak.
Ugyan, aki épeszű, nem hagyná szó nélkül !
Amúgy is, jól teszik. De nincs mitől félniük, ők semmit nem tettek a vádak közül, egyedül az a ,,bűnük", hogy élteznek.
Én inkább szerencsének mondanám, így lesz kire szavaznom.
tegnap 23:26
Van bőr a képeden, azt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!