Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért "ócsárolja"...

Az ellenzék miért "ócsárolja" állandóan a földtörvényt amikor az a EU-ban a legjobban védi a Magyar földet?

Figyelt kérdés
Az mszp-éseket megértem hiszen nekik a rengeteg külföldi haverjaik fillérekért vettek zsebszerződésekkel földet Magyarországon. Az osztrákok bírósághoz fordultak a zsebszerződések megszüntetése miatt.
2014. máj. 16. 09:28
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Italt akarok mérni!

Vagy inkább lépjek be az MSZP-ébe?

Mégiscsak könnyebb lenne egy tömött külföldi bankszámla mint az italmérés.

2014. máj. 16. 11:09
 22/41 anonim ***** válasza:
83%

Ja, hogy mégsem köszöntél el.

Én azt látom a Mészáros céggel kapcsolatban, hogy a dolgozóit kifizeti, az üzletágak fejlődnek. A dolgozók akiket ismerek elégedettek. A projekteket amiket megkapnak befejezik. Nincsenek a szokásos ballib köröknél előforduló botrányok, hogy becsődöl a cég, nem fizetik ki az alvállalkozót. Nem fejezik be a kivitelezést, vagy kifejezetten pocsékul csinálnák meg.

És a korábbi megjegyzésedre reagálva, hogy miért nem mindegy hogy külföldi jön ide és csinálja ugyan azt mint a magyar. A válasz röviden az, hogy több pénz marad az országban. Lehet, hogy kevésbé fáj, hogy a német cégvezetőket nem látod ahogy a karibi térségben töltik a telet, de mi tartjuk el őket is. Egy országnak kellenek saját nagy cégei és nagyvállalkozói, mert nem lehet mindenki a külföldiek melósa. Ez a normális más országban is.

2014. máj. 16. 11:09
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

#18 Scythian

Nyilván elég jól kötődsz politikai szereplőkhöz, ezért jobban tájékozódsz, mint én. Nekem sajnos csak a szakmai hírportálok maradnak, mint például az atlatszo.hu . Engem a tények, érvek és hiteles szakemberek győznek meg, nem pedig a fröcsögés és az üres nemzeti színű lózungok. Azt javaslom, hogy hozzatok létre egy szakmai hírportált, ahol megcáfoljátok az atlatszo és a többi "hazug ballib média" állításait tételesen, tényekkel és akkor én is nektek fogok hinni. Ameddig ez nem történik meg, addig fröcsöghetsz és hazugozhatsz bármennyit, én maximum hülyének nézlek miatta. Ez van. Tisztelettel

#19 elsősorban mérnök vagyok, nem jött be

2014. máj. 16. 11:11
 24/41 A kérdező kommentje:

""#19 elsősorban mérnök vagyok, nem jött be""

Már megint egy okoskodó mérnök! Akik azt hiszik magukról, hogy mindent tudnak!

Így már jó?

2014. máj. 16. 11:15
 25/41 anonim ***** válasza:
Hogy , hogy miért?? Pontosan azért ami volt a mostani LMP - Jobbik vitában. Annál , hogy a külföldiek kezére kerül a föld semmivel nem jobb az hogy kiosztják óriási darabokban pártközeli haveroknak.
2014. máj. 16. 11:24
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ameddig ez nem történik meg, addig fröcsöghetsz és hazugozhatsz bármennyit, én maximum hülyének nézlek miatta. Ez van. Tisztelettel"

De, te egy konkrét dologról hazudtál. Azt mondtad nincs termelés a kiosztott földeken. Ember, nem érzed ennek a súlyát? Egy ilyen szöveget csak nagyon "mély értelmiségi" köröknek lehet eladni. Megcáfoltuk! Ennyi! legalább vállald a felelősséget a mondandódért. Vagy mond ki, hogy hiteltelen a forrás amiből tájékozódtál.

2014. máj. 16. 11:26
 27/41 anonim ***** válasza:

Scythian regéld már el nekem, hogy miért csak azután lépett színre Mészáros és lett egyik napról a másikra milliárdos miután a Fidesz hatalomra került?

Ne akarj már olyan tényeket semmisnek tekinteni amik pofátlanul kiüti a szemedet.

2014. máj. 16. 12:35
 28/41 anonim ***** válasza:

"Scythian regéld már el nekem, hogy miért csak azután lépett színre Mészáros és lett egyik napról a másikra milliárdos miután a Fidesz hatalomra került?

Ne akarj már olyan tényeket semmisnek tekinteni amik pofátlanul kiüti a szemedet."

Tényeket? Arra gondolsz amit írtál? Az nem tény.

Az, hogy mikor jelent meg Mészáros a ballib média felületén, az nem azonos azzal, hogy egyik pillanatról a másikra meggazdagodott volna. 2010 előtt is jól működő cég vezetője volt. Itt is megállapíthatjuk, hogy amit ténynek állítasz be az hazugság.

2010 után pedig a cégre lehetett bízni projekteket, amik el is készültek. Nem úgy, mint pl a kifejezetten lopásra szakosodott Bajnai vagy Gyurcsány és emberei idejében.

Valós dolgokról kellene beszélned és valami normális értékrendet felállítanod.

Ezek pl tények és értékrend: Bajnai gazdag de, ő és barátai előre eltervezetten libát loptak és rengeteg embert megkárosítottak. Mészáros gazdag és munkahelyet teremt, magyar termékeket állít elő.

2014. máj. 16. 12:59
 29/41 anonim ***** válasza:

Okés, ha tényekről beszélünk akkor linkelj már nekem valamit. Mert neked is kell valahonnan informálódnod, addig pedig óvatosan óbégass, hogy ki mennyire szavahihető és milyen tényeket állít.

[link]

Persze tudom origo, de hát ez van.

2014. máj. 16. 14:07
 30/41 anonim ***** válasza:

"Mert neked is kell valahonnan informálódnod"

Én a helyszínről informálódok és elég régóta. Ráadásul objektíven, mert semmilyen függésben nem vagyok Mészárostól. Ez a leghitelesebb, nem kell nekem origo meg 444. Néha csak a fejemet fogom milyen tárgyi tévedéseket közöl a ballib média. Egy időben még a település nevével sem voltak tisztában :-)))

2014. máj. 16. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!