A jövő évi választásokra betöltöm a 18. életévemet. Valaki meggyőz engem, hogy melyik pártra szavazzak?
15:40!
neem az
mszp=mszp
mszmp=mszmp
vagy ha ugyanaz akkor nem volt rendszerválltás.
vagyis tényleg nem volt. csak gengszterválltás...
Akkor majd én képviselem az LMP-ét.
Ez egy fiatal párt, ők is vérfrissítést akarnak a politikában, mert szerintük "lehet más a politika". Zöldek, vagyis fontos nekik a környezetvédelem, demokraták, vagyis fontos nekik az emberek egyenlősége és a véelmény szabadsága, és fiatalok, vagyis lendületesek.
A demokráciában a legtöbben nem pártot választanak, inkább párt ellen szavaznak. Itt is erre buzdít téged a többség, és azt bizonygatják, hogy ha kiábrándultál a "nagy pártokból", akkor nincs más út, csak a Jobbik. De van másik út, nem is egy. Ezek egyike az LMP. Olvass utánuk, ha van kedved: [link]
(A következő 20 kommentben várható LMP-kritikákra röviden reagálnék:
- Az LMP SZDSZ-közeli.
Hát, maximum annyira, mint amennyire a Jobbik MSZP-közeli. Nincs egy SZDSZ-es tagjuk sem, és nem liberálisok, hanem centristák.
- Csak a fákkal meg a virágokkal foglalkoznak.
Nem igaz, érdemes elolvasni a cikkeket a honlapjukon, különösen a gazdaságélénkítő programjukról.
- Nem fognak bejutni a parlamentbe.
Hány pártról mondták már ezt a közelmúltban, és hány párt okozott már meglepetéseket...)
Üdvözlet! :)
Ez jól hangzik, köszi.
Ha a virágok mellett nekünk is lesz helyünk?..:)
Aki a virágot szereti...:)
Jól hangzik.
Liberalizmusból kiábrándulva..mármint abból, amit annak gondolnak.
Úgy látszik, arra sem vagyunk még elég érettek..
De ezt nem is gondolom tovább, mert ebből egyenesen következik, mi kell annak, aki nem tudja értékelni, kellően kezelni: van bátor, aki befejezi helyettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!