Vajon a kárpátaljai magyarok is Magyararországhoz szeretnének tartozni területileg is?
Ez egy bitang jó kérdés-kiváncsi vagyok milyen válaszok fognak rá születni.
Szerintem az itthoni magyarok közül többen akarják a külhoni területeket visszaszerezni mint a külhoni területeken élők visszacsatlakozni.
Szerintem a"kintiek"csak a mellüket döngetik hogy ők milyen nagy magyarok(lehet hogy azok...nem ismerem őket!)de ha lenne rá mód nem akarnának csatlakozni!
Valahogy ez az érzésem...
Tehát mi jobban akarnánk őket mint ők minket.
"csak éppen itt megy a sírás-rívás, hogy akkor ez lesz meg az."
Talán némi joggal megy a sírás-rívás, kedves jobbik-barátom, hiszen a 100 000 magyar mellé "hazajönne" 1,1 millió ruszin is. Kinek kellenek? Ki fog nekik munkát adni, ki tartja el majd őket? Kicsit sok a bizonytalanság ebben a kérdésben.
"Most lesz egy naiv kérdésem: ha területileg hozzánk tartoznának, akkor közmunkából élnének?"
Nem az az érdekes, hogy a százezer FINNUGOR magyarral mit kezdenél, hanem az, hogy az egymillió SZLÁV ruszinnal mit lehetne kezdeni.
"Nem az az érdekes, hogy a százezer
FINNUGOR magyarral mit kezdenél, hanem
az, hogy az egymillió SZLÁV ruszinnal mit
lehetne kezdeni."
Közmunkát mindenkinek! :-D Úgyse lenne munkájuk, tök mindegy hogy szláv ruszinok vagy kárpátaljaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!