Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a kárpátaljai magyarok...

Vajon a kárpátaljai magyarok is Magyararországhoz szeretnének tartozni területileg is?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom hogy vissza kárpátalját stb (plussz Orbán autonómiára vonatkozó beszólásai) de vajon a kárpátaljai magyarok is Magyarországon szeretnének élni? Arról nem is beszélve ha kárpátalja leszakadna, és hozzánk csatolódna területileg, akkor nem csak magyarokat kapnánk...
2014. máj. 14. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
0%
Jönnének a ruszinok is, meg velük együtt a Nato katonák.
2014. máj. 14. 16:07
 2/76 Lumpenproletár ***** válasza:
0%

Ez egy bitang jó kérdés-kiváncsi vagyok milyen válaszok fognak rá születni.

Szerintem az itthoni magyarok közül többen akarják a külhoni területeket visszaszerezni mint a külhoni területeken élők visszacsatlakozni.

Szerintem a"kintiek"csak a mellüket döngetik hogy ők milyen nagy magyarok(lehet hogy azok...nem ismerem őket!)de ha lenne rá mód nem akarnának csatlakozni!

Valahogy ez az érzésem...

Tehát mi jobban akarnánk őket mint ők minket.

2014. máj. 14. 16:08
 3/76 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom honnan szedted ezt a dolgot, kedves proli barátom, de épp fordítva van. A külhoni magyarok nagy része vissza szeretne térni, csak éppen itt megy a sírás-rívás, hogy akkor ez lesz meg az.
2014. máj. 14. 16:10
 4/76 anonim ***** válasza:
0%

"csak éppen itt megy a sírás-rívás, hogy akkor ez lesz meg az."

Talán némi joggal megy a sírás-rívás, kedves jobbik-barátom, hiszen a 100 000 magyar mellé "hazajönne" 1,1 millió ruszin is. Kinek kellenek? Ki fog nekik munkát adni, ki tartja el majd őket? Kicsit sok a bizonytalanság ebben a kérdésben.

2014. máj. 14. 16:15
 5/76 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom a magyarok inkább ide tartoznának, mint oda.
2014. máj. 14. 16:17
 6/76 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Itt vannak az elérhető legfrissebb demográfiai adatok. A számok sosem hazudnak.

2014. máj. 14. 16:19
 7/76 A kérdező kommentje:
Most lesz egy naiv kérdésem: ha területileg hozzánk tartoznának, akkor közmunkából élnének? )ugyanis nekünk sincs munkánk, aki tud elmegy külföldre dolgozni) Egyébként fura: mi menekülünk hazánkból (munkanélküliség miatt) a kárpátaljaiaknak meg Magyarország az álmok országa hogy területileg, politikailag, közigazgatásilag is ide vágynak?
2014. máj. 14. 16:19
 8/76 anonim ***** válasza:
0%

"Most lesz egy naiv kérdésem: ha területileg hozzánk tartoznának, akkor közmunkából élnének?"

Nem az az érdekes, hogy a százezer FINNUGOR magyarral mit kezdenél, hanem az, hogy az egymillió SZLÁV ruszinnal mit lehetne kezdeni.

2014. máj. 14. 16:24
 9/76 A kérdező kommentje:

"Nem az az érdekes, hogy a százezer

FINNUGOR magyarral mit kezdenél, hanem

az, hogy az egymillió SZLÁV ruszinnal mit

lehetne kezdeni."

Közmunkát mindenkinek! :-D Úgyse lenne munkájuk, tök mindegy hogy szláv ruszinok vagy kárpátaljaiak.

2014. máj. 14. 16:28
 10/76 anonim ***** válasza:
0%
Szerintetek naiv és magyar ellenes vagyok, ha azt mondom, hogy engem már untat ez az állandó nagy magyarozás? Ők ott vannak, mi itt, kész, el kell fogadni. Nem vagyunk mi annyira nagy hatalom, hogy hőbörögjünk a múlton. Egy kis senkik vagyunk, csak ilyen helyeken, mint pl a gyakori kérdések tudunk keménykedni (ezt nem a kérdezőre írtam, engem is érdekelne a kárpátaljai magyarok véleménye). Annó elcseszték, kisebbek lettünk, ez van, el kell fogadni. Majd ha csökken szépen a munkanélküliség száma kis Magyarországon, akkor talán felvetődhet ez a kérdés, de szerintem addig ez egyáltalán nem lényeges.
2014. máj. 14. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!