A jobbik Magyarországot köpi szembe?
Leningrádod 900 napig(nem tévedés...900 napig!)ostromolták a németek és a többi támadásukról ne is ejtsek szót amit 1941 júniusában kezdtek meg a Szovjetunió ellen.
Ezzel csak azt szeretném leszögezni hogy az nagy tévedésben van aki onnan kezdi a II. világháborút hogy a szovjetek elkezdtek támadni és ezt és ezt csinálták...
Józan paraszti ésszel ezt úgy lehet megfogalmazni hogy..."őket megtámadták ők meg visszatámadtak".
Ki csinált volna máshogy...?
A kérdésre válaszolva nagyon kiváncsi vagyok hogy az EP-választás és főleg az őszi önkormányzati választás után is szárnyalni fog-e a Jobbik. Ha igen akkor a kérdésre a válasz az hogy a Jobbik nem köpte szemen az országot mert a szavazóit nem érdekli a"pálfordulásuk". Ha pedig nem akkor ugye...
Ez ki fog derülni világosan.
Nem köpi szembe, mindössze populáris. Mindig azt mondja, amitől a legnagyobb hasznot reméli, ennek semmi köze az elvekhez. Nem az oroszoknak nyal, hanem Fidesz divatba hozta őket, a tömeg ezt éljenzi, hát ők is beállnak a sorba. Ennyit tehetnek.
Kérdező! A háborúban elkövetett tettek többnyire borzalmasak. Senki nem várja, hogy mint érintett (bármilyen távolról), ezt elfelejtsd. Mindössze az objektivitás várható el. Mióta háború zajlik, mindig és mindenütt ez történik. A háborúban részt vevő katona - hogy képes legyen kiállni a golyózáporba (korábban nyílzáporba, lándzsák, bunkók elé), ahhoz el kell veszítse a józan eszét. Ezért osztanak tömény szeszt támadás előtt. De az ilyen katona is ember, előjönnek az ösztönei, élni és évezni akar. Értsd meg, nem mentem őket, hanem a lelkivilágukat próbálom megvilágítani. Minden katona követ el borzalmakat valamilyen szinten. Minden katonának van előélete, ottani sérelmei és hangulatai, ez viszi a tettekbe. Kit finomabba, kit durvábba. Egészen az ölésig, az őrületig. Ebből az egészből csak egy dolog fontos. E mocskos dolgok elkövetése nem az "orosz" katona jellemzője, hanem a "katonáé". Ez döntő különbség. Mit gondolsz, mit tartanak a vietnamiak a napalmozó amerikaiakról? A németek a franciákról és fordítva? Minden népnek van sérelme minden néppel szemben, amelynek a katonái ott megfordultak. Ezért kell minden eszközzel megakadályozni minden fegyveres konfliktust. Akár orosz,akár amerikai, zsidó, vagy arab. A háborúban a katona nem nemzetiség, hanem ölőgépezet.
Jajj, de hát mindenki tudja, hogy ezek az oroszok már nem azok az oroszok.
Ezek már ártatlan báránykák, igazi gentleman-ek. :))
És az nem gond hogy az angol-amerikai csapatok terrorbombázásokat hajtottak végre?
Ja értem, az hogy a magyar katonák gyilkolták az oroszokat és erőszakolták a nőket a vezetés hibája, de ha az oroszok teszik ugyanezt az kollektíve az övék, még a meg-sem-született utódokéi.
Hej, jobb volt ám az élet, mg itt voltak az oroszok, nem voltunk úgy eladosódva és voltak cukorgyáraink és cipőtől kezdve mindenünk.
Én szeretem őket és jobban járunk velük, mint a mocskos zsidókkal.
Hagyjuk a múltat!
Én tisztelem azt az országot, aminek a vezetője így beszél:
"Putyin: "Oroszországban oroszok élnek. Bármelyik kisebbség, bárhonnan is érkezik, ha Oroszországban akar élni, dolgozni és enni, meg kell tanulnia oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk a törvényeinket. Ha a Sharia törvényeit tisztelik, akkor menjenek oda, ahol ez a törvény dívik. Oroszországnak nincs szüksége kisebbségekre. A kisebbségeknek van szüksége Oroszországra, tehát nem kapnak semmiféle kiváltságokat, és nem változtatjuk meg törvényeinket az ő érdekükben, még akkor sem, ha diszkriminációt kiabálnak."
De ember, miért gondolod azt, hogy a háborúban az egyik oldal a jó, a másik oldal a rossz?
A háborúban mindenki bemocskolja a kezét.
Szerinted csak a kelet okozott nekünk kárt? A nyugati országok nem?
A különbség az, hogy a kelet nyilvánosan rombolta a magyar nemzetet, míg a nyugat sunyi módon.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!