A jobbik Magyarországot köpi szembe?
És az megbocsátható volt amit magyar hadsereg náluk művelt?
Nem az oroszokat akarom védeni, de háború volt, Ilyenkor egyik fél sem különb a másiknál, az amcsik pl sokkal állatabbak voltak csak erről nem beszélünk ugye mert ugye ők nem minket erőszakoltak meg, hanem a németeket. Valahogy arról sem beszélünk, ahogy a magyar katonák erőszakolták az orosz nőket és még mi mindent műveltek ott.
Meg kell érteni, háború volt. Senki sem volt jobb a másiknál!
míg a szocializmusban volt életképes Magyar gazdaság,most az eu-inkubátorra vagyunk kötve,e nélkül a köldökzsinór nélkül már rég államcsőd állt volna be.most akkor melyik volt a jobb(ik?) uniós ország vagyunk,a fizetésünk neetséges pedig a Magyar ember többet dolgozik mint egy nyugati,mégsincs semmi látszatja.
a háború borzalmas volt,a Magyar katonák is erőszakoltak főként jugoszláv nőket,mondjuk a szerbek sem felejtenek,kiírtanának minket ha tudnának.
szóval én nem értem a Jobbikkal szembeni ellenérzésedet.
"de ők a háború után nem hurcoltatták meg a németeket. a katonákat leszereltették és hazaengedték. Nürnbergben pedig a háborús bűnös nácikat vonták felelősségre nagyon helyesen!"
Te is tudod, hogy ez nem igaz. :)
"ÉN NEM FELEJTEK!"...lol, úgy csinálsz mintha te lennél valaki, meg mintha átélted volna az egészet.
Az egész Nürnbergi per meg egy ámokfutás volt a szövetségesek részéről...és mellesleg a szovjetek is jelen voltak ott.
Amúgy az oroszokról nekem is megvan a véleményem, a politikáról meg csak annyi, hogy mindig húz valamelyik oldalra. Mondjuk vicces kiemelned a Jobbikot, főleg annak tekintetében, hogy Orbán királyunk is elég erősen orosz, kínai oldalra húz. Az MSZP meg a többi magyarellenes párt meg alapból a korábbi rendszer leszármazottjai.
Az oroszok a történelem során nem voltak "baráti" nép, mint pl a lengyelek.
De ha akkora nemzeti érzésű vagy: ha a Felvidéken a magyarlakta részeken tömegek tüntetnének, hogy újra Magyarországhoz csatlakoznának, akkor támogatnád? Oroszország meg Ukrajna kapcsán ugyanez a helyzet.
"hogy inkább a nyugat mint kelet."
Na látod, ez a lényeg! ! ! Inkább kelet, mint a velejéig romlott, libernyák nyugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!