Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olvastátok már a ZÖLD PÁRT...

Olvastátok már a ZÖLD PÁRT programját? Vélemények?

Figyelt kérdés

Innen lehet letölteni!

[link]

Olvassátok végig én megtettem, de kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről!

2009. dec. 26. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tűnés a földekre kapálni?Gondolod,hogy ők fognak elsőre kiszaladni a kaszálóra? Már ha voltak ott valaha.A multikkal meg nem az a baj hogy itt vannak hanem az hogy nincs erős kormány, szakszervezet aki védené a dolgozókat de ami azt illeti csak szét kell nézni:a szimpla magyar kisvállalkozó is csak a saját hasznát lesi és magasról tesz a dolgozói jogaira ugyanolyanok ők is csak kicsiben ezért nem tűnnek úgy ki.20 éve dolgozom volt pár munkahelyem mind magyar tulajjal egyik nagyobb szemét volt mint a másik.Mindegyik átgázolt a dolgozóin mindegyikre rá lehetett volna húzni a vizes lepedőt de ha mindenhol harcoltam volna a jogaimért már rég csődbe mentem volna és a Lipóton lennék.Multi nem multi nem ez a lényeg mindet meg kéne regulázni alaposan.Minden politikus egyforma csak a maguk haszna hatalomvágya érdekli.
2009. dec. 26. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

"Ott van kimondja feketén fehéren hogy banki sorban állás helyett tünés a mezőre kapálni!"

Jelenleg "kimondjafeketénfehéren" prófétákkal tele van a padlás.

Pfhű, de unalmas már ez a "végre kimondta". Remélem, 2010-ben már más lesz a divat.

2009. dec. 26. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Sok jó ötletük van, ügyes a retorikájuk, szimpatikusak. Tökösek, de nem tahók.

De én sem tartom megvalósíthatónak az elképzeléseiket. Némelyiket még csak-csak, de van ma valaki Magyarországon, aki a következő mondatot aktuális és reális elképzelésnek tartja?

"minden család alanyi jogon kapjon

számítógépet, amelyet adójóváírásként

finanszírozunk meg, és minden állampolgárnak

biztosítjuk ehhez az alapvető felhasználói

ismeretek ingyenes oktatását is."

2009. dec. 27. 04:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Hááát..igen.A számítógép jó ha van de azt hiszem ez még nem létszükséglet ennél nagyobb problémák is vannak.Azon viszont még el lehetne gondolkodni hogy a képzést finanszírozni kéne.A felnőttoktatási programba se fér bele mindenki mert mindenféle feltételt szabnak persze jogosan de én úgy érzem ha valaki több éves/évtizedes/bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik tehát nem egy ingyenélő lógós kókler és munkanélküli lesz, annak tényleg járhatna alanyi jogon ingyen egy mindennapi élethez munkához szükséges tudás elsajátításának lehetősége.Számítógép,nyelv egyebek ezek nem olyan nagy dolgok ha az ember naponta jár pár órát viszonylag hamar elsajátíthatóak.
2009. dec. 27. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tomcat az egy p_ö_c_s
2009. dec. 27. 13:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát a Számítógéppel kapcsolatban szereintem ez egyetlen embernek sem fontos!

Nekem 10 éve van aztán mire megyek vele, eddig semmi hasznos nem sült ki belőle lényegében olyan mint a Félkarú rabló csak az idődet viszi meg a pénzed!!!

Nagyszüleimnek nem volt soha ilyen ketyerélyük mégis 10x müveltebbek bölcsebbek és nagyobb tudásúak voltak mint én..

Sok mindenhez értettek amikről nekem gőzöm sincs..

2010. jan. 2. 12:18
 17/17 anonim ***** válasza:
EBBEN IGAZAD VAN!AKKORIBAN NEM SOK MINDEN VOLT AMI ELZÁRTA VOLNA A TÁRSASÁGTÓL AZ EMBERT.NEM VOLT TV STB.AZ EMBEREK OLVASTAK TANULTAK EGYMÁS KÖZT VOLTAK.AZ A VILÁG AHHOZ ALKALMAZKODOTT AMI VOLT.MINDEN KORBAN AZZAL BOLDOGULNAK AMI VAN.A VILÁG FEJLŐDIK NEM LEHET MEGÁLLÍTANI MOST EZ VAN ÉS HA NEM TARTOD A LÉPÉST LEMARADSZ.SZÁMÍTÓGÉP MÉG NEM KELL MINDEN HÁZTARTÁSBA DE NEM ÁRT ÉRTENI HOZZÁ MERT MA MÁR MINDENHOL HASZNÁLJÁK EZ AZ ALAP.
2010. jan. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!