Mi az igazság a közmunkával kapcsolatban?
én is jelentkeztem, de semmi azóta .
felvesznek pár embert, hogy javuljon a statisztika a választásokig, utána meg le van mindenki tojva, de jó magasról.
A közmunkával kapcsolatban az az igazság, hogy nagy hazugság. Kizárólag a statisztika miatt van, nem is akarnak elérni vele semmit (pedig lehetne), hacsak nem a megaláztatást. Egy újabb dolog, ahol megmutatják: neked kuss, te a kormánytól függsz, egy szó, és nem kapsz semmit.
A közmunka a pofátlanság magasiskolája. A megaláztatás mesterszínhelye. A kizsákmányolás mintapéldája, a törvénytelenségek gyűjtőhelye, és a munka megutáltatásának színhelye.
Én közmunkásokat számfejtek a Kincstárban. Szerdán megkaptuk a kilépő papírjait mindegyiknek, majd jött egy lista hogy kiket veszünk vissza. Tehát mennek is maradnak is. Remélem tudtam segíteni és remélem sikerül minél több embernek találni munkát. sajnos látom az emberek anyagi, családi helyzetét, életútjukat is a munkám során, nagyon megrázó egy -kettő, bárcsak tudnék segíteni. talán annyi jót tudok mondani, hogy volt több eset is amikor a közmunkást felvette a munkáltató közalkalmazottnak.
Viszont sok olyan eset is van amikor nem jár be dolgozni az illető, vagy ittasan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!