Gyurcsány által építtetett egyetlen völgyhíd többe került mint Orbán ÖSSZES stadionja, akkor most miért is baj az a pár stadion és tanuszoda?
"Mire alapozod, hogy túl van pörgetve. Az M6 két domb közé egy híd és az Alföldre a löszfalba fúrt alagút ami plusz több mint 200 milliárdba került volt egyértelműen túlpörgetve.
A személyi kultuszt sem értem egyik stadion neve sem Orbán és szobrot sem állított neki senki oda a Bajnaiékon kívül."
Látom a szövegértelmezés nem megy, nem baj, de ha netalán menne majd fuss újra neki még egyszer. Akkor esetleg megérted miért mondtam azt amit, te is belátod majd miért hülyeség a válaszod.
Ja és ha munkahelyeket akarunk teremteni minden áron (amit amúgy a viadukt is is perfektül megvalósított), akkor majd kiskanállal ásatunk elvezetőcsatornákat az árvíz sújtotta területeken, majd betemettetjük néhányszor egy másik brigáddal, hogy legyen valami szakmai kihívás is, mint a másik projektekben is.
Elolvastam, igaz nem jól értelmeztem..
Munkahelyet talán teremtettek az autópálya építés is, de tényleg a kutya nem használja... Illetve, az átadás után kimosta a víz az autópálya alól a földet.
A lényeg, hogy a stadionok és tanuszodák, mert nem csak stadionok épülnek, hasznosabb az autópályánál, hisz a jövő generációjának épült nem a mostaniaknak, de hasznos lehet egy EB megrendezésénél is ami azért szokott hozni a rendező országnak GDP-t nem véletlen verekednek a rendezésért. Persze lehet, hogy 10 év múlva, de stadion nélkül nincs erre lehetőség sem.
Azzal nem értek egyet, hogy a stadion, tényleg Orbán telke sarkára épült, de az például nem közpénzből ment, de a Debreceniek például örülnek a stadionnak és a Fociban ezer milliárdok vannak világszerte, ha csak a mai 10 évesek közül végre sikerül kinevelni utánpótlást és a feltételeket megteremteni már megérte a focival foglalkozni, de egyéb sportokat is támogat a kormány sok száz millióval.
A sport szerintem hasznos hisz minél többen sportolnak annál kevesebbet költünk az egészségügyben rájuk..
Sráckoromban volt szerencsém az utánpótlás technikai feltételeit belülről is megcsodálni, talán emiatt választottam más életpályát, tudja a fene.
Csak az a probléma, hogy a nemzetközi ajánlásokkal és szakvéleményekkel ellentétben a mindenkori kormányok nem a tömegsportot, hanem a szűk elitét finanszírozták úgy ahogy, hogy majd a felső néhány tucat kiváló sportoló eredményétől a nagy ujjongásban lead néhány kalóriát, az igencsak pocsék kórképpel rendelkező magyar társadalom.
Azt leszámítva hogy a foci szörnyen látványos sport és remek pénzmosoda, hazánkban eredményeket mint olyanokat nemigazán tud felmutatni egy ideje, ezért ennek a mindenáron való tolása nem feltétlenül kifizetődő.
A stadionokra szánt pénzt lehetett volna hatékonyabban és másképpen is a magyar sportéletre költeni, csak néhány nagyobb projekt keretében sokkal többet lehet leosztani a holdudvarba.
15#
Az miatt hogy kivan használva valami még nem azt jelenti, hogy nem lett volna jobb megoldás a hídnál, mint pl.: alagút.
A híd és a stadionok is nagyrészt arra mentek, hogy tudjanak lopni.
Látom, Orbán populizmusának sokan bedőltek. És bedőlnek neki a mai napig. Semmi baj, így is lehet. Én azt mondom, így is lehet.
Ez kell maguknak? Ez kell a magyaroknak? Tessék, a maguké, megnyerték!
"Gyurcsány által építtetett egyetlen völgyhíd többe került mint Orbán ÖSSZES stadionja, "
Teljesen felesleges mindkettő. A különbség csupán annyi, hogy a völgyhíd hihetetlenül felesleges, míg a stadionmutyi arcpirítóan felesleges.
Nem tisztelt kérdező!
A 444.hu-n kapott egy választ erre a kérdésre. Olvassa el, tanulságos. Kiderül belőle, hogy ön hazudik. A völgyhidat az első Orbán-kormány idején tervezték és szavaztatták meg az érintett települések lakóival. Az építkezés már akkor zajlott, amikor Gyurcsány még sehol sem volt. Gyurcsánynak csak az átadás "róható" fel.
Kedves kérdező! Kérjen bocsánatot, lássa be, hogy tévedett. A tényeket megtalálhatja a Wikipédián.
Várjuk bocsánatkérését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!