Az AUDI is vicces volt, de Porsche mi a ló. Nak kell a TEK-nek?
2014. ápr. 30. 16:08
1/11 A kérdező kommentje:
Bocs, az automata trágárságszűrő belejavított... mindegy, remélem érthető a kérdés.
2014. ápr. 30. 16:09
2/11 anonim válasza:
Persze, érthető. Ha ezen múlik, hogy 30 másodperccel előbb érjenek a helyszínre mielőtt egy őrült átvágja a mutterod torkát, akkor legyen. Ha azt nézem, hogy teljesítményben rengeteg autó felülmúlja a Porschét és árban jóval olcsóbbak, akkor felesleges pénzkidobás. Elég nyilvánvaló, hogy a cég megkente a TEK-es főnököt.
3/11 A kérdező kommentje:
ma 16:36
Az audikat a "reprezentatív megjelenés" okával indokolták. Nem az én "mutterom" torkát védik, hanem Viktor, Récsöl, Simicska, Pintér torkát. Az én pénzemen.
2014. ápr. 30. 16:38
4/11 anonim válasza:
Akkor te még nem láttál TEK-es akciót Tarnabodon. Kormánytag a közelébe sem menne annak a falunak.
5/11 anonim válasza:
áljáljálj
A Porsche Hungária nem Porsche autókereskedés hanem autóimportőr. Főleg Volkswagent, Audit, Seatot és Skodákat árulnak, ezeken felül jóformán bármilyen Autót tudnak importálni ami VW konszern. Ha jól tudom kereskedéssel is foglalkoznak.
6/11 anonim válasza:
Mármint használtautó kereskedéssel is.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem nevetséges. Valószínűleg a kérdező irigykedik:-)
8/11 A kérdező kommentje:
ma 20:39
Hja, magánszemélyként irigykedem egy belügyi szervre. Nem, egyszerűen roppantmód sajnálom a klotyón lehúzott adóforintokat.
2014. ápr. 30. 20:53
9/11 anonim válasza:
17:15 vagyok
Miért lettem lepontozva, csak puszta tényeket közöltem amik a Porsche Hungária weboldalán is fent vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!