Ez csak szerintem nem vicces?
Akármennyire le akarja égetni a bal oldal emiatt a Fideszt, erre az erőműre tényleg szükség van, és az oroszok tudtak a legjobb ajánlatot tenni. Már Gyurcsány is tárgyalt az oroszokkal az erőműről. Én ezt egyáltalán nem tartom ezt a videót nevetségesnek.. -.- sőt szerintem szánalmas próbálkozás.. de úgy tűnik rajtam kívül mindenkinek tetszik, velem van talán a hiba?
jól látod, ez tényleg nem vicces, de atémában egy kicsit komolyabb iromány melyben a BME kutatói vezetik le, hogy paks kb 30%-al drágábban bővül az indokoltnál, és ez a baj, mert azt nehéz vitatni, hogy szükslg van rá:
A baloldal nem azmiatt égeti a fideszt, mert nem kell paks2.
A baloldal azért égeti a fideszt, mert pályázat kiírása nélkül döntötte el a viktor, hogy a rosztatom fogja megépíteni paks2-t.
A baloldal azért is égeti , mert senki nem tudja, mit tartalmaz a szerződés! Még azok a Fideszes képviselők sem, akik megszavazták. A szerződést Orbán 10 évre titkosította!
Mi az, ami nem kerülhet belőle a nyilvánosság elé?
Pl ez a mondat a "tanulmányból".
"Az orosz AES
-
1200 atomerőműblokkot alapüzemre tervez
ték, ezért gyors
teljesítményváltoztatásra alkalmatlan, míg a versenytárs PWR blokkok alkalmasak"
Ezek azt sem tudják mi az a PWR...Jelenleg PWR van Pakson! Az isten mentsen meg mindenkit a BME-től, hülyébb lesz aki onnan kijön, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!