Miért akarná Izrael megvásárolni Magyarországot?
Miért akarnának egyáltalán a zsidók ideköltözni amikor a vallásuk szerint nekik a saját földjükön a hyleük amit visszakapnak. Ráadásul a templomot sem hazánkban kell felépíteni hanem a "volt" helyén.
http://www.youtube.com/watch?v=snzQwqsJ7Ys
Ezt csak példának raktam be.Van ilyesmiből elég.
Bár már én is egyre kevésbé hiszem,hogy a média a valóságot tálalná nekünk.
De, hogy miért pont mindenért a zsidók a felelősekés miért kellene nekik Magyarország nem értem.
Minden esetre én is úgy látom, hogy a dolgok nincsenek rendben idehaza és bizony egyre gyakrabban fordul meg a fejemben a külföldre menetel.
Lehet, hogy nálam is kezdik elérni amit akarnak? :-)
Üresedjen az ország.
A 18 zsido NEM uj bevandorlo!!!
Zsido vagyok, sok a zsido ismerosom, de EGYETLEN UJ BEVANDORLOT SEM ISMEREK, es nem is hallottam ilyenrol.
Egy valakirol hallottam, hogy kiment Izraelbe, de visszajott szakmai okokbol.
Honnan veszed, hogy nem új bevándorló?
nneddudgi kommentjéből bizony ez olvasható ki, hogy újak, mert a topic is erről szól, az új bevándorlókról.
"EGYETLEN UJ BEVANDORLOT SEM ISMEREK"
Miért, az összeset ismerned kéne? Esetleg nyilvántartást vezetsz?
Szeretnék egy indokot találni arra azoktól, akik lepontoztak, hogy miért tartják jónak, hogy a magyarok egyre nagyobb számban mennek külföldre és a helyükre idegen országból idegenek költöznek.
Miért jó ez a folyamat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
59%-oa
Azert beszelsz igy, mert FOGALMAD NINCS az izraeliekrol. Ha kivandorolnak, akkor legfeljebb az USA-ba es nem Magyarorszagra. De a kivandorlok szama az ezred szazaleknak is a toredeke.
Tehat vaan egy felvetel a Lanchidrol.
Erre be van forozva valamilyen kepkeret (honnan valo ez a keret, mi ez a keret, hol lehet megtalalni - errol semmi.)
Es ebbe a keretne ne van fenykepezve egy MAGYAR reklam.
Ezzel csak jobbikosokat lehet meg jobban behulyiteni. Normalis ember LATJA, hogy ez PROVOKACIO. Egyszeruen HAZUGSAG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!