Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarná Izrael megvásárol...

Miért akarná Izrael megvásárolni Magyarországot?

Figyelt kérdés

Miért akarnának egyáltalán a zsidók ideköltözni amikor a vallásuk szerint nekik a saját földjükön a hyleük amit visszakapnak. Ráadásul a templomot sem hazánkban kell felépíteni hanem a "volt" helyén.

http://www.youtube.com/watch?v=snzQwqsJ7Ys

Ezt csak példának raktam be.Van ilyesmiből elég.

Bár már én is egyre kevésbé hiszem,hogy a média a valóságot tálalná nekünk.

De, hogy miért pont mindenért a zsidók a felelősekés miért kellene nekik Magyarország nem értem.

Minden esetre én is úgy látom, hogy a dolgok nincsenek rendben idehaza és bizony egyre gyakrabban fordul meg a fejemben a külföldre menetel.

Lehet, hogy nálam is kezdik elérni amit akarnak? :-)

Üresedjen az ország.

2014. ápr. 29. 13:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%

Perez izraeli vállalkozók előtt mondta és valóban benne van a szövegben.(Anahnu konim et ......) CSAKHOGY! Ironikusan mondta. Aki nem ért héberül az nem is veszi észre.

Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.

2014. ápr. 29. 22:43
 12/29 A kérdező kommentje:

<<Mert ilyen jó hely a világon nincsen másik. Itt dúsak a legelők, bővizűek a folyók, jó termőek a földek és a táj szépsége felülmúlhatatlan.>>

Azért van ami ezt veri és ivóvízzel sem állunk olyan jól ha nem számítjuk azt ami a határon kívülről folyik be az országba !!

2014. ápr. 30. 15:55
 13/29 anonim ***** válasza:
27%
Minden mellébeszélés nélkül, sok itt az izraeli befektető. Építőipar tele volt velük. A kereskedelemben az import cégek nagy része az övék. Sukorónál kaszinót akartak építeni, amit náluk egyáltalán nem lehet. (A tengerre jachtoznak ki szerencsejátékozni.) Ami pedig közös bennük, hogy ballib kormányok idején ment nekik a legjobban kapták az előnyt és a pénzeket.
2014. ápr. 30. 16:19
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
A hülyéket mindenki meg tudja vásárolni. Lásd oroszország. Persze ehhez hülye magyar politikusok is kellenek!
2014. ápr. 30. 16:21
 15/29 anonim ***** válasza:
58%

"sok itt az izraeli befektető"

Mi az, hogy sok? Mindenesetre lenyegesen kevesebb mint a nemet, az angol, az osztrak...

Miert PONT az izraeli befekteto a sok neked?

Talan EGYALTALAN nem kellenenek befektetok? Akkor mit dolgoznal? Hogy fejlodne az orszag?

Persze, legfeljebb olyan maradna, mint te.

2014. ápr. 30. 17:23
 16/29 anonim ***** válasza:
63%

"sok itt az izraeli befektető"

Ismerõsöm egy kb 3500 lakosú községbe látogatott, a pu-ról kifelé egy szembejövõtõl megkérdezte élnek-e zsidók a helységben?

A válasz: persze, elég sokan.

- kb hányan?

- hát, talán 18-an is ...

2014. ápr. 30. 20:19
 17/29 anonim ***** válasza:
51%

"Pld. ne hazudozz rolunk!"

Eddig milyen szép kifejtős/terelős válaszokat adtál. Most az igazság felbőszített. Ráadásul egy olyan igazság aminek bárki utánanézhet.

Gyengébb vagy mint gondoltam. Ebből nem lesz világuralom :-)))))))))))))))))))

2014. máj. 2. 15:50
 18/29 anonim ***** válasza:
57%

Scythian nevű felhasználó!

# 18 tegnapelőtt 15:23 -at nem az igazság õszítette, hanem a HAZUGSÁG.

"Trianon előtti szervezkedések."

Ez mi a lf? Kik szevezkedtek Trianon előtt?

További hazugságok helyett - ha írsz - csak olyat, amit dokumentálni is tudsz!

Mi köze Kun Bélának, rákosinak, a Kádár korszaknak, Péter Gábornak (Eisenberger Benjámin) a Magyarországon befektetõ izraeli befektetõkhöz, vagy Simon Peresz poénkodásához?

( Ne aggódj, van tippem: uszítassz abban a reményben, hogy esetleg majd meg lehet ismételni a 70 év elõtti tömeges rablógyilkosságot. Ne reménykedj! )

2014. máj. 4. 00:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, hogy vannak zsidók és cigányok. Ha nem lennének,lehet, hogy bajban lennék, mert akkor engem üldöznének, hogy hosszú a hajam és nem kopaszra borotvált.
2014. máj. 4. 08:05
 20/29 anonim ***** válasza:
32%

"- hát, talán 18-an is ..."

Valóban sok, ha új bevándorlókról van szó, mert őket még követi több is.

Ahogyan egyre több holland érkezik Magyarországra.

A magyarok külföldre, az idegenek Magyarországra települnek. Nem örülök neki.

2014. máj. 7. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!