És a világ számos országában meg jelképezik a hatalom önelégült ostobaságát.
Vagyis ezeknek a "nemzeti" akármiknek nem az a bajuk, hogy nemzetik, hogy e formában léteznek. Hanem az, ahogy létrehozták, és ahogy jogtalan előnyszerzésre használják. Abban sem a néhány hitvány haszonleső a fő baj. Hanem az, hogy ezáltal ismét elvettek az emberektől egy csomó hitet abban, hogy bízzanak kormányintézkedésekben. Nemcsak a Fidesz hatalommániás őrültségeiben, az egyelőre ismeretlen következő kormány intézkedéseiben is. Ami tehát itt zajlik, az mindössze az értékteremtés akarásának tönkrezúzása. Azok a vakok/hasznot húzók, aki ma ennek örülnek, nem sokáig teszik. És egyáltalán nem valamiféle ellenzéki fellépés miatt.
Én a cigiről a "Mutyi TRAFIK" óta szoktam le!
És fel sem tűnt!
Legalább ez jó volt a mutyikban!
Első blikkre az adómentesen fusiban főzhető pálinkáért folytatott szabadságharcot, az alkoholfogyasztás visszaszorításával elég nehezen tudtam összeegyeztetni, de azért megoldottam.
A trafikrendszer kiterjesztése valamint a hazai észterezett etanolra emlékeztető valamire való támaszkodással, a külföldi népirtó termékeke kizárásával, már egy egészen mélyen lehet a szélesebb körű holdudvart kitömni.
De persze ha jóhiszeműek vagyunk akkor még gondolhatjuk azt is, hogy a Fidesz szarik igazából erre a társadalmi problémára (pont mint az illegális társai kérdésre) és csak Brüsszel nyaggatására írat valami fiókbélelőt, hogy csak a következő ciklusban csipogjanak ismét az eurokraták.
Talán kevesebb lesz a piás, mert ott nincs kedvük iszogatni.
Engem egyébként nem zavarna, sőt jobb is, mert a sok idióta nem a kocsma körül töri az üveget
"mert a sok idióta nem a kocsma körül töri az üveget"
Így meg a nemzeti italbolt előtt fogja. Dejó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!