Vajon kik lehetnek a renitensek, ha "idősebb romákkal szemben mutattak némi tiszteletet. "?
"Azért ez a válasz rá, mert igaz. Ha egy csapat cigány kölyök zaklat másokat a buszon, akkor büdös cigányok, ha egy csapat fehér gyerek zaklatja őket, akkor büdös kölykök. Szánalom."
Gyorsan írjátok bele az elempé programjába. Talán van, aki még beveszi ezt a dumát ebben az országban.
A lényeget amúgy leírták: a magyar gyerek kezelhető, a cigány szociokulturális okok miatt nem. Ezek után a folyamatos baloldali szerecsenmosdatás egyszerű hazugság.
Azért ez a válasz rá, mert igaz. Ha egy csapat cigány kölyök zaklat másokat a buszon, akkor büdös cigányok, ha egy csapat fehér gyerek zaklatja őket, akkor büdös kölykök. Szánalom.
Pubikám, az egészről gőzöd nincs!
Azokat a cigánygyerekeket fel lehet pofozni a buszon, nem ez a gond.
Csak aki megteszi, azzal mi lesz ha hazaértek és a cigány kolónia rámegy?
Mikor a kis cigánygyereket küldik kötekedni, meg markecolni, aztán meg jön a többi!
A magyaroknál még ha az arányokat nem nézzük, akkor sem létezik ilyen fajta terror!
Nekem nem nagyon volt még problémám személyesen velük mert nem vidéki vagyok.
De volt már sztorim, és csak a véletlenen múlt hogy számomra jól végződött.
A rokonaim között vannak vidékiek, és oda szerveztünk buli, elég nagy létszámmal.
Én már hamarabb ott voltam és lévén hogy sok vendéget vártunk ment a készülődés, így elmentünk a boltba. Jól bevásároltunk, ami szemmel látszott a csomagokon, és amikor pakoltunk volna az autóba, két szaros cigánygyerek odajött darzni, sőt követelőzni!
Teljesen nyilvánvaló volt hogy, a szemközti kocsmából biztatják az idősebb fajtársai.
Nem vagyok kisdarab és van tartásom, igyekeztem elhesegetni, bár a rokon már kezdett aggódni. Aztán elkezdett a kis taknyos cigány rugdosni, én meg olyan pofont adtam neki hogy megperdült. Egyből jöttek a kancigányok, és ütöttem őket, de kezdtem vesztésre állni.
Ekkor megjöttek a többiek 4 autóval, és mondanom sem kell hogy vége lett a balhénak sec perc. Illetve azt hittük, de ránk jött a cigánysor. Buták, ostobák, nem mérték fel az esélyeiket és nagyon csúnyán összevertük őket. Azóta a rokonak előre köszönnek!
De mi van, ha történetesen nem a mi társaságunk jár így!
Nálunk a csapat nagy része, egy klubba járt ütni-rúgni-vágni az az egy félig ex, és félig aktív thai box csapatba kötöttek bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!