Itt tart a pintéri rend? Fényes nappal szúrtak le egy embert a 4-6os vonalán az Oktogonnál.
"Akkor is voltak lopások, amikor lefejeztek érte."
Csak az idő haladtával csökkent az elkövetők száma. Hahahaha...
13!
Csak mindig születtek az újak, mint ma is. Tele vannak a börtönök mégis sok a bűnöző.
"Hülye az, akinél nincsen önvédelmi fegyver. Gumilövedékes pisztoly, gázpisztoly, gázspray. Ezek mind játszanak legálisan. "
Az ilyen szarokat sohasem támogattam. Ha az embernek nincs pénze egy tisztességes 45ösre inkább ne is vigyen semmit.
"Az ilyen szarokat sohasem támogattam. Ha az embernek nincs pénze egy tisztességes 45ösre inkább ne is vigyen semmit."
Akkor meg minek sírsz, ha nem is akarsz ellene tenni?
"Kíváncsi vagyok, hogy bármelyik párt vagy vezető is hogyan oldaná azt meg, ha gyilkolni akar valaki akkor ne tegye. Ha megy akarja tenni megteszi."
Sehogy Tündérke!
Csak, ha utána tarkón lőnék a parasztot, nem lenne belőle visszaeső!
"Csak, ha utána tarkón lőnék a parasztot, nem lenne belőle visszaeső!"
Csak ki lőné tarkón ha nincs ott?
"Az ilyen szarokat sohasem támogattam. Ha az embernek nincs pénze egy tisztességes 45ösre inkább ne is vigyen semmit."
Mindenkinek szíve joga megkéseltetni, kiraboltatni, megöletni önmagát. Inkább .45-ösöm lenne, mint ezek, de az nem elérhető legálisan, a gázpisztolyok meg igen.
Ha lelőnél egy bűnözőt ma Magyarországon, akkor is téged ítélnének el. A gázpisztolyok (gázspray-k, gumisok, stb.) meg arra jók, hogy el tudj menekülni sértetlenül a támadó elől, míg ő a saját fájdalmával van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!