Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP hogyan halmozott fel...

Az MSZP hogyan halmozott fel ekkora adósságot?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudnak bánni a pénzzel?

A másik két párt akkor miért tud?

2014. ápr. 22. 11:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

" vagy smuck andor pártja."

hogyne... tudjátok ti ki az egyáltalán?

2014. ápr. 22. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
én tudom, azért írtam, akit meg érdekel, az majd utánaolvas.
2014. ápr. 22. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Az MSZP-sek nem szeretnek dolgozni, csak felvenni a pénzt, amihez hozzászoktak az elmúlt évtizedek alatt. Olyan támogatói apparátust/irodákat tartanak fenn, amik pénzbe kerülnek, bevételük viszont nincs, mert kihátráltak mögülük a támogatók. A politikusok soha életükben nem dolgoztak, ezért nem tudják, hogyan lehet a versenyszférába megélni, így a saját megélhetésük megtartása miatt kiszorították a náluk jobb képességű embereket(jellemzően fiatalokat). Miután csak az elöregedő resztli maradt pár díszfiatallal, akik leginkább a Lendvai által támogatott Mesterházy baráti köréből kerültek ki, nincsenek talpasaik akik lejárják a vidéket és meggyőzik az embereket. A szavazati aránnyal együtt az állami támogatásuk is lecsökkent, így már nem tudják fenntartani a sok pártirodát, alkalmazottat, és nem tudnak pénzes pozíciót adni a bukott politikusaiknak sem, így lassan a maradék konc feletti belső harcok az adóssággal együtt felemésztik a pártot.

A párral fenti hozzászólóval nem értek egyet: se Gyurcsány, se Schmuck nem lesz képes betölteni az MSZP helyét, hiszen egyiknek sincs országosan kiegyenlített hálózata. Még az LMP is szervezettebb ennél a kettőnél, és most, hogy a vidékre helyezik a hangsúlyt, pl a földügyekkel és összefognak az Élőlánccal és Ángyánnal, jó esélyük van arra, hogy a vidéki volt MSZP és volt kisgazda tábort is meg tudják szólítani.

Magyarul az önkormányzati választások rossz eredménye esetén a legvalószínűbb az LMP erősösdése, és az MSZP lassú térvesztése.

2014. ápr. 22. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

"A Fidesznek 2008-ban kb. ugyan ilyen mértékű adóssága volt. Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz. Csak az emlékezet rövid."

Pont ezt akartam én is írni, ment a zöld kéz.

2014. ápr. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!